hola

Páginas: 8 (1825 palabras) Publicado: 14 de enero de 2014
JOCS RECREATIUS

1.- Gallines, guineus i escurçons
Número de jugadors: els que vulguin
Material: petos de tres colors
Aquest joc consisteix en que l’equip del petos taronges pillin a l’equip blanc, els blancs als grocs, els grocs als taronges
Quan pillin algú,el que esta pillat ha d'anar a la casa del que l'ha pillat. Per salvar-se ha d’estirar el braç per que un del seu equip el salvi,per salvar-lo li ha de picar la mà.
2.- L’Aranya
Materials: Cap

Desenvolupament del joc: Es posen els jugadors en una banda del camp, 1 jugador es posa damunt de la línia del mig del camp. A la senyal del mestre, tots els jugadors han de passar a l’altre banda del camp sense que el jugador del mig (aranya) els toqui. Els tocats es converteixen en aranyes.

3.- La teranyina

MATERIALS: Unatroca de llana
DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT: Asseguts en rotllana comença el joc una persona enrotllant la punta de la troca de la llana en un peu, braç (qualsevol part del cos) i tira la troca de llana a un company tot dient-.li alguna cosa positiva: Li passo a la Marta perquè m’ajuda quan tinc problemes. Aquesta s’enrotlla la llana en alguna part del cos abans de passar-la a un altrecompany/a i asixí successivament.
4.- Pilota sorpresa

JOCS POPULARS O TRADICIONALS
1.- Tocar i parar
Materials: Cap
Desenvolupament del joc: En un escenari apareixen diversos nens i nenes. Un d'ells és el jugador que s’ha de moure; cada vegada que aconsegueix tocar algun dels altres nens aquest es considera atrapat i s'aparta a una banda de l'escenari. El joc s'acaba quan tots els jugadors hanquedat atrapats



2.- Tallar el fil
Material: No cal material específic, només roba còmode i unes sabates d’esport.
Desenvolupament del joc: Els alumnes/as corren lliurement per la pista. El que para ha d’intentar agafar a una persona i no pot deixar de seguir-lo fins que no l’atrapi o que algun company/a es creui en el seu camí (tallar el fil), llavors ha de seguir al que ha tallat el fil.Si atrapa a algú aquest passa a ser perseguidor.
3.- Matar i la variant
MATERIALS: Pilota de plàstic
Desenvolupament del joc: Dividim el grup en dos subgrups del mateix nombre de persones. A terra, marquem un espai de joc, un camp; normalment delimitat per dos quadrats, un per a cada equip. Dins de cada quadrat es col·loquen els equips. El joc es tracta d'eliminar poc a poc els components del'equip contrari, l'equip que es quedi sense cap jugador, perd. Es tracta doncs, que amb la pilota a les mans i sense poder-se moure, s'ha tirar de manera que toqui a una persona i toqui al terra ( mai primer al terra i després a la persona ); llavors aquest jugador en direm que està mort. Està mort no és el mateix que estar eliminat, ja que aquest jugador, una vegada l'han tocat, agafa la pilota is'en va redera de l'altre equip, de manera que l'equip que ha conseguit matar quedaria encerclat. Aquests jugadors, podran agafar la pilota si surt fora o simplement si la pilota els hi arriba, en el cas que aquests matin a algú, automàticament se salven i tornen a l'espai de joc per seguir jugant normal. Si es tira la pilota contra algun jugador i aquesta no toca al terra perquè l'ha agafat elmateix, o un altre, no està mort, se segueix jugan. Es guanya quan un equip mata a tot l'equip contrari.
Matar a la paret:
Els alumnes es col·loquen a una paret i a una cert a distància es col·loca un alumne/a
amb una pilota. Aquest alumne/a, ha d’intentar matar als altre alumnes que estan a la paret. Els tocats/es queden eliminats. Guanya l’últim/a que quedi.
4.- Stop
Material: No calmaterial específic.
Desenvolupament del joc Per jugar a l’Stop, ha d’haver-hi un jugador que pari. Aquest haurà de perseguir els seus companys i tocar-los. Alhora, els altres jugadors quan vegin que estan a punt de ser tocats poden dir STOP! Si ho fan, el jugador que para no els podrà tocar, però ells, en contrapartida, hauran de restar immòbils amb els braços alçats horitzontalment en forma de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS