hola:)

Páginas: 4 (754 palabras) Publicado: 6 de mayo de 2014
Decàleg. Deu. Amfitrió. Convidat a casa seva. Hoste. Allotjat a casa d’algú. Gravitar. Posar un pes sobre un altre. Arreplegar. Recollir, agafar. Espadella. Rem gros que hom col·loca en elcoronament de popa d’algunes embarcacions Estai. Cable o cap que subjecta tot el pal o masteler. Floc. Manyoc, petita porció...Guinyada. Desviació d’una nau. Masteler. Serveix per sostenir les veles i lesgàbies. Indigent. Persona que viu fora de casa. Mimètic. Imitar. Mediàtic. Relatiu els mitjans de comunicació. Trivialitzar. Convertir en Trivial. Saturació. Estar ple. Aimia. Dona amada. Ans AbansConjurar. Pregar. Copsadora. Observador. Eix. Aquest. Satalia. Roser mesquer. Sina. Pit, pitera. Trasmudar. Fer canviar algú o alguna cosa talment que sembli una altre cosa.

Reportatge. Seguit descritsradiofònics o televisius, que va adreçada el receptor sobre la actualitat. Crònica. Informació que interpreta fets actuals i narra un esdeveniment passat, relacionat amb un d’actual. També pot anar-hiuna opinió personal el final.
Pronoms. Substitueix el nom. Ex. Hi ha tants jerseis que no se quin triar. (jerseis).
Comparació. Quan hi ha un “com” Ex. A és com B. Sentit Figurat. Quan una paraulaes usada en sentit figurat, perd el significat original i n’adquireix un altre que hi està relacionat. Metàfora. A és B. Eufemisme. Expressen algun concepte o idea desagradable o inoportú. Disfemisme.Ús d’una forma irònica o divertida.
Locucions. Grup de mots amb valor d’adverbis de temps, de manera
Vindran aviat = Vindran en un tres i no res.
Frase Feta. Estereotipadas que es fonamenten deforma figurada en el sentit real que els donem.

Novel·la D’aventures. Basada amb la peripècia, motivada per algun fi o alguna causa. Autors i Obres. Origen modern en el S. XVIII. (1719)- RobinsonCrusoe, de Daniel Defoe de els viatges de Gulliver(1726). Aquestes històries es basen en les aventures que viuen els protagonistes en els seus viatges. Característiques. – Època. Temps passat,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS