hola

Páginas: 2 (398 palabras) Publicado: 18 de mayo de 2014
La literatura periodística de Monzó s'incorpora plenament -i no en un lloc marginal- a la seva obra. Proporciona un testimoni insubstituïble del seu temps. Monzó posa pentració analítica i la forçaargumentativa al servei d'una inexhaurible capacitat de reacció davant dels discursos oficials, les mitges veritats i els tòpics presumptament progressistes. Una selecció d'articles ha estat publicadaa El dia del senyor (1989) Zzzzzzzzzzzzzz (1987), La maleta turca (1990), Hotel Intercontinental (1991), No plantaré cap arbre (1994) i Del tot indefens davant dels hostils imperis alienígenes (1998).Resum


L'honestedat

Una infermera ha aconseguit una cita amb el nòvio de la seva millor amiga pera gitar-se amb ell, però al final, per questions de la sort, decideix tractar de fer-ho amb el nou metge.

L'amor

La submissió i el menyspreu amb el que una dona tractava al seu amant, unfutbolista, era el motiu per què ell estava tan enamorat, ja que quan ella canvia deixa de sentir el mateix que abans.

Vida matrimonial

Després de vuit anys de matrimoni, una parella es dóna compte deque s'han distanciat, han perdut la confiança i ja no es coneixen tan bé com abans.

La submissió

Una dona busca un home que li mani, que la utilitze, per què en el fons sap que el vertadersubmís serà ell, ja que no podria prescindir d'ella.

El cicle menstrual

El no confessar els vertaders sentiments i deixar passar diverses oportunitats fan que es forme un embolic amorós que agafa amoltes persones.

La inòpia

Un antic company de treball que cada 2 anys es veu amb una amiga es va donant compre del desperdici de la seva vida (la d'ella), i la seva degradació després d'una vidamonogàmica.

La fe

Dos enamorats tenen una acalorada discussió per què la xica no creo que ell l'estime, el que, amb el títol del conte, vol dir que en qüestió d'amor s'ha de tindre fe l'un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS