Hola

Páginas: 4 (917 palabras) Publicado: 20 de diciembre de 2012
A través del documental "mujeres en la historia" ens expliquen retingudament la vida de Isabel II, tan la seva vida personal com la política. És un documental especial dedicat a recordar el regnat deIsabel II. Quan la reina tenia 16 anys, el govern va arreglar el seu matrimoni amb el seu cosí l’Infant Francesc d’Assis d'Espanya, duc de Cadis, que es va celebrar el 10 d'octubre del 1846.Justament el mateix dia y en el mateix lloc es va cassar la seva germana Lluïsa Fernanda amb Antoni d'Orleans,duc de Montpensier. Aquestes dues unions es van donar a causa de negociacions del rei deFrança, per apropar-se al trono de Espanya. Diuen que el dia de la boda Maria Cristina, la mare de Isabel II, va tenir que pessigar a la seva filla per a que es cases .Avui dia podem afirmar que en aquellarelació estaria l'origen dels molts dels mals dins del regnat de Isabel II.
Durant els primers anys del seu regnat, mentre Isabel era una xiqueta, la regència va ser assumida per la seva mare fins a1840. En aqueix període va tenir lloc la Primera Guerra Carlina (1833-1840). Entre 1840 i 1843 va ser regent el general Espartero. Amb tretze anys, Isabel va ser declarada major d'edat. L'estiu de1847, la reina va voler anar a Aranjuez, el seu espòs no va voler acompanyar-la i per tant va anar amb el general Serrano, Francesc d'Assís d'Espanya no mostrava cap interès per la seva dona. El Palaud'Aranjuez era un dels seus preferits per Isabel II.
Aquest matrimoni no n'hi anava gens bé, gairebé mai estaven junts ja que no coincideixen, vivien separats. Francesc d'Assís d'Espanya es negava atornar amb Isabel II mentre Serrano hi sigués a la cort. Gairebé un any després de la boda va haver-hi uns esdeveniments molt significatius, el general Narvaez va decidir de prendre les decisions delgovern i va manar a Serrano ala capitania general de Granada. Isabel II va complir el seu primer aniversari de boda separat del seu espòs. Es considerava una dona no valorada i no desitjada pel...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS