Hola

Páginas: 5 (1066 palabras) Publicado: 18 de febrero de 2013
Els 7 chakres

Eduardo Fuentes Zabalo
1ºBat A

Segons la religió hinduista les persones dins el nostre cos tenen un cos espiritual d'energia els quals tenen centres energetics, que serveixen per a rebre, acumular, transformar i distribuir l'energía que es anomenada prana o energia.

Es diu que l'home es un microcosmos, osigui que té tot el que hi ha al cosmos dins del cos representat, tantcom les muntanyes, el cel, l'aigua, la terra, etc. Y si aconsegueix obrir tots els centres energetics ets capaç de controlar el cosmos.

Quan arribes a una situació tant fisica com espiritual elevada, es comença a obrir el primer centre energetic (Muladhara), per seguir obrint els següents centres energétics tens que millorar tant la situació fisica com la espiritual i es pot fer a través delyoga, sabiduria, etc.

Aquests centres son representats com a flors de diferents formes i poseeixen diferents colors que depenen del estat de l'evolució d'una persona.

Totes les persones poseeixen 7 chakres i cada una s'ubica en un lloc especific del cos:

7.Sahasrara en la coroneta:



El seu color és el Violeta, representat per un lotus de 1000 pètals Està vinculat elementalment ambl'energia i el pensament còsmic.

El setè chakra es vincula a la ment i especialment la lucidesa. La ment va assimilant l'existència, conferint sentit, i construint el sistema de creences. Aquests són els programes mestres a partir dels quals edifiquem la realitat. Per això, aquest chakra és el chakra mestre.

Característiques:

Massa obert: Són persones psicòtiques o maníac depressiva, ambexpressió sexual confusa, frustrades, amb la sensació que el poder no s'ha realitzat.

Bloquejat: Són persones constantment esgotades, que no poden prendre decisions i no tenen sentiments de pertinença.

Equilibrat: Són persones amb personalitat magnètica, aconsegueixen "miracles" en la vida, són transcendents i estan en pau amb l'ésser.

6.Ajna en la glándula pineal (tercer ull) :


Elseu color és el Rosa. Es representa com un Lotus de 2 pètals i amb l'element de la llum.

Es vincula al percebre i conèixer una idea de la doble naturalesa d'aquest centre: rebre imatges per les percepció, però també formar imatges a través de les quals ens aduenyem de la realitat. Els òrgans associats són els ulls i la glàndula és la pineal.

Característiques:

Massa obert: Són personesmolt lògiques, dogmàtiques, estructurades, i interessades.

Bloquejat: Són persones indisciplinades, fidels del èxit, amb tendència a la ezquizofrenia i amb mires molt baixes.

Equilibrat: Són persones carismàtiques, molt intuïtives, no estan aferrades a les coses materials, poden experimentar fenòmens inusuals.

5.Vishuddha en la gola


El seu color és el Blau i es representa com unLotus de 16 pètals i està relacionat amb l'element del so.

El cinquè chakra és el centre del so, la vibració i l'autoexpressió. És el domini de la consciència que controla, crea, transmet i rep les comunicacions, tant en el nostre fur intern com en les relacions amb els altres. És el centre de la creativitat dinàmica, la qual sintetitza les idees antigues per crear alguna cosa nou. Entre els seusatributs figuren: l'escoltar, el parlar, l'escriure, el cant, la telepatia i totes les arts, especialment les que tenen a veure amb el so i la paraula.

Característiques:

Massa obert: Produeix persones que parlen en excés, són dogmàtiques, santurronas i arrogants.

Bloquejat: Produeix persones que eviten l'autoexpressió, que no tenen confiança i que mantenen opinions incoherents.Equilibrat: Produeix persones que són bones comunicadores, satisfetes, a qui els és fàcil meditar i són artísticament inspirades.

4.Anahata entre el cor i el pulmó


El seu color és el Verd i es representa com un lotus de 12 Pètals i element aire.

La missió del quart chakra consisteix a integrar i equilibrar els diversos aspectes del nostre ésser. El chakra cordial és el centre de l'amor, és...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS