Hola

Páginas: 2 (424 palabras) Publicado: 3 de marzo de 2013
Treballadors. Voldran saber l'estat de comptes real de l'empresa perquè els hi servirà per preveure possibles baixades de sou i elegir els representants dels treballadors.
Fa les auditories unauditor professional acceptat en la llista de l'estat per les empreses en que es obligatori fer-ne una. Aquesta llei determina que l'auditor ha de tenir formació tècnica adequada i experiència. Estanobligats a posseir competència professional, seguir un curs especialitzat, estan obligats a ser independents en la seva feina, no poden auditar empreses amb les que tenen relació d'amistat o família. Totala feina no serà realitzada per l'auditor, les tasques més rutinàries seran realitzades per un equip d'ajudants.

Objectius auditoria
Que ingressos i despeses siguin reals, que els costos del'empresa estiguin adequadament valorats, que els passius (deutes) siguin reconeguts i donar una memòria amb tota la informació recollida i amb una correcta interpretació i propostes de millora.Responsabilitat
Encara que revisa els comptes de l’empresa, si aquests estan malament és responsabilitat de l’empresa i no de l’auditoria. L’auditoria només pot fer malament l’anàlisi.

Eines de l’auditorEl coneixement global de l’empresa i de l’entorn facilitarà la feina de l’auditor, això li donarà informació a l’hora de valorar els actius (parlar amb la gent, etc)

Control intern
Pretenenexaminar si de manera interna s’està fent bé el control intern. Voler saber si les línies d’autoritat i responsabilitat són clares. Examinar les diferents funcions de cada treballador, si són clares, comes conectarà l’empresa si alguna cosa va malament. Vetllen perquè cap persona tingui en el seu càrrec totes les fases d’un procés o operació, perquè si falta s’atura tot el procés. Es mirarà si s’estanutilitzant els arxius apropiats i assegurances adequades (que estiguin a diferents llocs, per si en un passa alguna cosa que continuin existint, guardats en un alytre lloc) seria els elements...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS