/home/m/mms18/Escriptori/links articles educacio fisica1

Páginas: 2 (414 palabras) Publicado: 18 de noviembre de 2013
El Casc antic de Lleida, ha estat durant molts anys un barri significatiu per la aristocràcia de l'època i la gent amb prestigi, que hi residia.
Amb el pas del temps, aquest ha anat evolucionantfins a convertir-se en el lloc de residència de la major part de la població immigrada de Lleida. Per tan el seu valor significatiu ha variat.
A continuació presentem un anàlisis d'aquesta evolució, totcomentant les gràfiques que hem seleccionat.

Basant-nos en la gràfica '' Any de construcció dels edificis'' podem veure que el període 1951-1960 ha estat caracteritzat per l'augment de laconstrucció.
Durant els períodes següents aquest augment ha anat descendint, fins que l'any 1991 va començar a ascendir.
Podem observar, que durant aquests anys, gran part dels edificis (105 de cada 165)es mantenien en bon estat, fet justificat per l'augment de la construcció i la restauració d'aquells que van ser construïts durant l'etapa anteriorment citada.
















A partird’aquesta coexistència d’edificis en bon estat amb els edificis en mal estat podem establir relació amb “Les teories sobre l’ordenament del territori a Catalunya” d’Oriol Nel.lo, ja que el procés degentrificació que van patir alguns edificis, apart de provocar la concentració de la població a la part del casc antic, també va comportar el desequilibri de les activitats econòmiques, les qualsencara estan presents actualment.









En la gràfica que ens parla de l'aigua corrent d'aquest barri durant l'any 2001, s'observa clarament el consum públic en gairebé un 100% dels edificis.D'altra banda, centrant-nos en la població i alhora observant les tres gràfiques relacionades amb aquest tema, cal dir que 1.289 persones d'un total de 2.828 residents en aquest barri, son nascutsa Espanya. La resta son natius d'altres països. Basant-nos en aquestes dades el nombre d'estrangers supera els d'identitat espanyola.
L'edat mitjana que més predomina del total de la població...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resum article de la Documentació en Educació infantil
  • Educaci n en M xico
  • La Educaci n en M xico
  • La educaci n en M xico
  • EDUCACI N EN M XICO
  • Educaci N En M Xico
  • La Educaci N En M Xico
  • M Todos De Educaci N

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS