homosexualidad

Páginas: 2 (354 palabras) Publicado: 3 de noviembre de 2014
La homosexualitat és una orientació sexual cap a persones del mateix sexe.
Existeixen diversos països on el comportament homosexual està penalitzat i altres on està permès.
Alguns països aceptennomés la unió civil entre homosexuals, es a dir, tenen la major part de les ventatges de les parelles heterosexuals, encara que no tots els drets que tenen els matrimonis heterosexuals. Els països onacepten aquesta unió són: Dinamarca, Israel, Islandia, Hungría, Francia, Finlandia, Alemanya, Portugal, Croacia, Luxemburg, Regne Unit, Andorra, Nova Zelanda, República Checa, Colombia i en algunsestats dels Estats Units.

Altres països, si que acepten el matrimoni homosexual amb els mateixos drets que l’heterosexual. Aquests països són: els Països Bajos, Espanya, Bèlgica, Canadà, Sudàfrica,Noruega, Suècia, Portugal, Islandia, Argentina, Dinamarca y Uruguay.
Però n’hi han de països que la homosexualitat està prohibida i pot estar penalitzada amb penes menors o majors i fins i tot amb cadenaperpetua o pena de mort.

El matrimoni entre persones del mateix sexe a provocat controvèrsies.
Algunes persones están a favor del matrimoni homosexual, mentre que d’altres no ho están.
Lespersones que están a favor creuen que haurien de concedir els mateixos drets a tots els ciutadans, sense exepcions.
En canvi, les persones que están en contra de la homosexualitat creuen que només potexistir un tipus de familia, i diuen que la familia es tracta d’una unitat destinada a la procreació y, una parella homosexual no pot procrear per mitjà de medis naturals, per tant la familia quedarestringida a la unió d’un home amb una dona.

Algunes religions com la religió católica acepta als gays i leslebianes sempre que mantinguin una conducta de total abstinencia.
La religió budistaprohibeix la homosexualitat entre els monjos, però la acepta entre els laics. El judaisme considera la homosexualitat com una cosa pecaminosa, ja que està prohibit pel deu llibre sagrat. La relació de la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Homosexualidad
  • Homosexualidad
  • Homosexualidad
  • Homosexuales
  • Homosexualidad
  • homosexualidad
  • homosexualidad
  • Homosexualidad

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS