Implants subcutanis. què és?

Páginas: 2 (322 palabras) Publicado: 13 de mayo de 2011
És una vareta flexible de 4 cm de longitud i 2 mm de diàmetre.

La vareta es col·loca sota la pell del braç i va alliberant petites quantitats d'hormones (gestàgens). Es tracta d'unmètode relativament nou. La seva col·locació ha de realitzar-la un ginecòleg amb anestèsia local. Es considera un mètode alternatiu per als joves, en casos concrets.
La seva eficàciaanticonceptiva és molt alta,perque no és susceptible d'oblits com a la píndola anticonceptiva, ni el seu efecte es veu modificat (minvat) per eventuals vòmits o diarrees, per exemple, com potpassar amb aquesta. Segons un estudi realitzat al centre de salut del districte municipal de La Chana, a Granada, amb 372 implants estudiats entre els anys 2003 i 2005, aquest mètodeanticonceptiu és el més eficaç, amb una taxa de 0'05 embarassos per cada a 100 dones en un any, una taxa inferior fins i tot a la vasectomia i a la lligadura de trompes. La taxa pel preservatiu masculíés de 15'00 embarassos mentre que per a la píndola anticonceptiva clàssica aquesta és de 8'00 embarassos per a cada 100 dones i any. Com els altres contraceptius que només contenenprogesterona, l'implant subcutani el poden fer servir les dones durant la lactància.

la seva composició pot donar alteracions del cicle menstrual. Requereix poques mèdiques i és reversible, és adir que es pot treure en qualsevol moment i, un cop extret, la dona torna a ser fèrtil. També pot ser que la menstruació es torni irregular, i és probable que amb el temps vagin disminuintles menstruacions o fins i tot desapareguin totalment. Els efectes poden ser diferents a cada dona particular però en cap cas queda perjudicada la seva salut ni la fertilitat.

Cal tenirpresent que, com la resta de mètodes anticonceptius hormonals (front als de barrera), l'implant subcutani protegeix de l'embaràs però no d'infeccions de transmissió sexual ni de la sida (VIH).
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • implants
  • Implants
  • Cochlear implants
  • Calf implants
  • Oral squamous cell carcinoma associated with symphyseal dental implants
  • The Use Of Metallic Implants In The Study Of Facial Growth In Children
  • Relaxation Response Of Lumbar Segments Undergoing Disc Space Distraction: Implications To The Stability Of Anterior Lumbar...

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS