importancia de la biologia molecular

Páginas: 2 (397 palabras) Publicado: 20 de marzo de 2013
Importància de l'aparició de la Biologia Molecular.
Anys enrere degut a les malalties infeccioses, moltes persones es veien afectades per elles i per consegüent morien. Tot això, era degut a que laciència fins al segle XIX no tenia present l’existència d’aquestes malalties i per tant no podien fer res enfront a elles.
Al segle XIX amb Pasteur i la seva teoria de l’esterilització i Koch aAlemanya, van ser establerts els fonaments científics de la infectologia i la capacitat per part dels microorganismes per produir malalties. Durant aquesta època, també va haver un avenç molt gran en elcamp de la immunologia. No obstant el descobriment més important dintre de la microbiologia va ser la penicil·lina, descoberta per Flemming en 1940. Tots aquests avenços científics, van serfonamentals per al control de les malalties infeccioses en el món i una revolució en la terapèutica dintre de l’època. Més endavant, Watson i Crick al 1953 van descobrir l’anomenat àcid desoxiribonucleic, elqual va comportar l’aparició de noves disciplines anomenades biologia molecular i genètica microbiana. Aquestes dues noves disciplines, van influir en grans avenços mèdics als anys següents.
Labiologia molecular, va sorgir per la necessitat d’explicar a nivell molecular, els fenòmens relacionats amb la vida i es pot descriure com la ciència que es dedica a l’estudi dels organismes des d’un puntde vista genètic, ja que és on troba tota la informació que ens indica la forma i la propietat de la persona. Fa falta dir, que el grup més rellevant per l’aparició d’aquesta nova disciplina va serel grup Fago, els quals es reunien per trobar noves respostes a les hipòtesis realitzades, les quals estaven relacionades amb la biologia molecular. L’altre aportació, és la dita anteriorment amb eldescobriment del àcid desoxiribonucleic, una peça clau per saber el funcionament de la replicació de la cadena d’ADN.
Gràcies a tot el desenvolupat anteriorment, podem dir que la biologia molecular...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • biologia molecular
  • Biología molecular
  • Biologia Molecular
  • Biologia molecular
  • Biologia molecular
  • Biologia molecular
  • Biologia Molecular
  • Biologia molecular

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS