informatica

Páginas: 5 (1079 palabras) Publicado: 12 de mayo de 2013
III. REQUISITS
A. TALLES
Per començar, s’ha de citar que no hi ha unes talles específiques que defineixin un model professional –ja que aquest es mou en molts àmbits-. Així que presentem un seguit de les mesures establertes que podríem agrupar en el següent apartat:
Les menors de 16 anys i les models que tinguin un índex de massa corporal per sota de 18.5 no són vàlides per a desfilar.
Enles noves col·leccions tan sols podran desfilar models de talles 46 i 48, ni que estiguin per sota ni que les superin. (Per exemple: una jove que amidi 1.75 i pesi menys de 55.4 quilos no podrà desfilar en passarel·la).
En general, les dones han de tenir entre 172cm a 180cm . El rang d'edat pot ser dels 14 als 25 anys.
Per als homes és més flexible i es pot començar a partir de l'edat de 16 finsa finals dels 40 anys. Han de tenir entre 180cm a 188cm.
A. 1. Conclusions
En conclusió, el model femení del que parlem es tracta d’una figura esvelta, alçada superior a la mitjana, mesures publicitàries i un parell de cames llargues i tornejades.
De manera similar, el model masculí destaca per la importància de l’exercici físic, estatura superior a la mitjana, esquena ampla i cames llargues iesportives.
B. QUALITATS D’UN MODEL
No hi ha uns trets exactes que estableixin o no una persona com a model. Per això, si ens remuntem al codi entre els representants i el model, es basa en transmetre als joves la importància d’una bona qualitat de vida i saludable. I a més, protegeix la salut de manera que l'índex de la massa corporal d'una model no ha de ser inferior a 18,5.
Els promotorsdel codi es van comprometre a “revalorar el model de bellesa”.
També consideren que les joves menors de 16 anys no estaran preparades per al món professional de la moda i corren el risc de transmetre missatges equivocats.
Els models han de presentar un certificat mèdic, basat en una avaluació que evidenciï i tingui en compte criteris científics i diagnòstics en matèria de desordres alimentaris.Així, es comprometen a no fer desfilar o a posar models el certificat mèdic de les quals revelés l'evidència de problemes alimentaris.
B. 1. Conclusions
En definitiva, en el món de la moda exigeixen uns requisits molt específics i controlats – per tant, no són fàcils de aconseguir – a més, per ser model s’han de reunir una sèrie de condicions necessàries per assolir un renom.
Com es mostraanteriorment, amb el pas del temps, s’han confeccionat pautes que restringeixen el mercat a models amb condicions factibles i raonables.
C. NORMES D’UN MODEL
A continuació s’exposen un seguit de normes basades en les regles d’or que s’han de seguir per ser model - segons els professionals d’aquest domini-.
1. El món del modelatge no és etern. Existeix mentre perdura la joventut i bellesa. Quans'acaba, el model s'ha de buscar la vida com qualsevol altra persona.
Per a això s'ha de ser conscient que la professió és efímera, transitòria, cal tenir en compte les decisions que es prenen i la seva possible repercussió futura. S'hauria de tenir programat el que es farà una vegada els càstings i els treballs en passarel·la escassegin.
2. Ningú regalarà gens en el món de la moda. Ja es pot serbonica i simpàtica, llesta i tenir fortuna, però si no es té unes qualitats innates no es val gens.
3. Per a ser model cal conèixer el mitjà en el qual es va a treballar, buscar gent experimentada i informar-se. Adonar-se que cal prendre-se'l sèriament si es vol triomfar.
4. Es necessita un conjunt perfecte de diversos factors: actitud, imatge, motivació, caràcter, esforç, decisió,personalitat i molta maduresa. Tot això i una mica de sort ajuden a desfilar en importants passarel·les, però són molt poques les que hi arriben de manera sana.
5. Cal tenir la maduresa suficient per a poder viure en el món caòtic de les models en què les drogues i l’alcohol estan molt a prop de la moda i molt lluny de la realitat.
6. S’ha de posseir la suficient força i caràcter com per a no rebaixar-se...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Informatica
  • Informatica
  • Informatica
  • Informatica
  • Informatica
  • Informática
  • Informatica
  • Informatica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS