Ingenieria Mecanica

Páginas: 2 (419 palabras) Publicado: 21 de noviembre de 2012
Índex



-Introducció

-Radiofreqüència Què és?

Aplicacions

Radiocomunicació

-Circuits elèctrics Elements: -resistèncias-condensadors

-bateria

-bobinesIntroducció



Què farem? Per què?

Durant tota la vida una persona està sempre envoltada de radiofreqüència però no sap ben be que es això quines utilitats pot teniri que es pot obtenir i fer, totes aquestes coses han mogut el nostre interès científic per informar-nos i saber-ne una mica més sobre el tema. Més que res perquè molta gent no té idea del que esrealmente, i per explicar el que es construirem una radio Galena més ben dit un receptor de ràdio que fa servir un cristall semiconductor de sulfur de plom, també anomenat galena per captar els senyals deràdio en AM a la banda d'ona mitjana o ona curta.

Construint aquesta radio podrem explicar el fenomen de la radiofreqüència que principalment s'utilitza en el món de la comunicació per no dir quees la base de totes les radiocomunicacions. Aquest tema va ser un dels més innovadors del segle XIX encara que es tingui molt poca informació d'aquest tema abans d'aquesta innovació, els primers enparlar de la radiofreqüència o espectre de radio freqüencial van ser Heinrich Rudolf i James Clerk Maxwell (la radiofreqüència també confirma els principis de Maxwell).

En conclusió descriuremexperimentalment el fenomen de la radiofreqüència mitjançant una de les primeres ràdios inventada per l'any 1900.



Radiofreqüència:



Que és?

Porció de l'espectre electromagnètic en el qual espoden generar ones electromagnètiques aplicant corrent altern a una antena. La Radiofreqüència es localitza en l'espectre de la radiació electromagnètica menys energètica, entre 1 GHz i els 30 KHz...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ingeniería mecánica
  • Ingenieria Mecanica
  • Ingenieria Mecanica
  • ingenieria mecanica
  • Ingenieria Mecanica
  • Ingenieria Mecanica
  • Ingeniería mecánica
  • Ingeniería mecanica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS