INTERNET

Páginas: 2 (374 palabras) Publicado: 5 de octubre de 2015
INTERNET

A internet cadamàquina s’identifica per un codi numèric regulat pel protocol IP. Se segueix principalment el protocol IPv4 que utilitza adreces de 23 bits.
Les adreces numèriques estransformen en paraules anomenades dominis i subdominis.
Quan escrivim una adreça a un servei de página web dins la màquina xte.cat, concreament al contingut index.htm que és dins el directori estudis Eldirectori estudis és un subdomini del domini xtec.cat
Tots aquests protocols funcionen sota l’arquietctura client-servidor, en què la màquina servidor és on hi ha les dades que se sol·liciten.
En elflux de dades entre client i servidor de fragmentar la información en paquets en la màquina d’origen i de reagrupar-las en la màquina de destinació. El protocol IP afegeix i controla l’adreça destí id’origen dels paquets.

CORREU ELECTONIC
En principi, el correu electrònic és semblant al correu postal, excepte en el fet que tot el que es pot enviar es información digital.
L’enviament delsmissatges es basa en el protocol SMTR. Per rebre els missatges s’utilitza el protocol Pop.
Un altre protocol àmpliament utilizar és l’IMAP, que permet, llegar els missatges de manera remota sense necesitatde descarregar-los del servidor.

LA CONVERSIÓ D’ANALÒGIC A DIGITAL
Els senyals analògics són aquells que varien d’una manera continua amb el temps i poden prendre infinits valors. Els senyalsdigitals preñen un conjunt init de valors descontinus, i perden ineviablement una part de la información en el procés de digitalització.
Hi han 2 pasos:
El mostratge que consisteix a prendre mostres delsenyal analògic a intervals regulars i la quantificació que consisteix dividir els valors en intervals arredonint-los al més proper.







L’ORDINADOR
Els primers ordinadors es van construir a partirde l’any 1938. Eren màquines monstruioses i de tones de pes.
Perquè els ordenadors s’han fet imprescindibles ja que son màquines de propòsit general, són màquines d’una única funcionalitat. Els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Internet
  • Internet
  • Internet
  • Internet
  • Internet
  • Internet
  • Internet
  • Internet

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS