Introduccion a la empresa

Páginas: 12 (2975 palabras) Publicado: 12 de mayo de 2011
JOSEP VIRGILI BATLLE

Prova d’avaluació continuada 2. Unitat 2.
De la idea a l’oportunitat. El paper de la creativitat i la innovació.

Presentació i competències

Aquesta activitat d’avaluació continuada correspon a l’activitat avaluable de la unitat 2.
Aquesta unitat té per objectiu principal introduir-nos en les fonts d’idees de negoci i saber distingir les idees de les veritablesoportunitats de negoci. També ens introduirem en el paper que juga la creativitat i la innovació en el procés de cerca d’oportunitats.

Els objectius de la unitat 2 es concreten en els següents:
• Conèixer el concepte de la creativitat i el procés creatiu.
• Entendre el concepte , tipus i principis de la innovació.
• Distingir la idea de negoci de l’oportunitatde negoci.

Les competències que volem assolir en aquesta unitat són les següents:
• Reflexionar sobre el concepte de creativitat i d’innovació i comprendre les diferències entre ambdues.
• Distingir entre la idea de negoci i l’oportunitat de negoci i reconèixer la importància d’aquesta última.
• Aplicar les tècniques de creativitat per trobar idees.Per a poder assolir aquests objectius, ens basarem en l’estudi i l’anàlisi del mòdul 3. De la idea a l’oportunitat. El paper de la creativitat i la innovació. Teniu els materials a l’abast, tant en format paper com en format electrònic.

En aquest mòdul s’hi tracten el conceptes de la creativitat i la seva diferència respecte a la innovació; es presenten diferents exemples i s’hi analitzen lesseves característiques. Així mateix, es presenta la definició de la idea de negoci i l’oportunitat de negoci. S’enumeren les possibles fonts que poden generar aquests conceptes i la manera d’avaluar-los.

L’activitat d’avaluació continuada 2 es divideix en diferents preguntes relacionades amb els diferents continguts del mòdul 3. L’objectiu del plantejament d’aquestes preguntes és l’estudi, lareflexió, i l’aprofundiment sobre els continguts estudiats, i verificar que l’estudiant comprèn correctament els termes i sap aplicar adequadament els conceptes mostrats a diverses situacions reals.

Per a la realització d’aquesta activitat de manera òptima és necessari que treballeu el mòdul esmentat i utilitzeu totes les fonts d’informació que teniu a l’abast, tant dins com fora del campusvirtual.

Criteris d’avaluació

En general, es valorarà l’anàlisi que s’extregui de la informació continguda al mòdul 3 i d’altres referències bibliogràfiques, i també la capacitat de relacionar-la amb la realitat socio - empresarial.

Els criteris principals per tal de valorar les activitats de l’avaluació contínua són l’argumentació que recolza la idea defensada, la capacitat d’aplicar a lapràctica els conceptes teòrics apresos, la profunditat de l’anàlisi de les qüestions plantejades en cada cas, la consistència de les respostes i la recerca d’informació addicional (indiqueu-ne la font). També es valorarà la correcció gramatical i ortogràfica.

No es valorarà cap resposta que s’hagi extret literalment dels materials, ni d’altres fonts d’informació. Tampoc es valorarà cap dels exemplesque estigui inclòs dins de l’enunciat. Així mateix, tota resposta copiada d’un altre company o companya serà considerada com suspesa (D) i per poder aprovar l’assignatura s’haurà de fer necessàriament l’examen.

Format i data de lliurament

Finalitzada la PAC, és necessari que poseu el vostre nom a l’encapçalament, que guardeu el treball sense modificar les propietats del document/plantilla–podeu esborrar tots els punts que no siguin necessaris: presentació i competències, criteris d’avaluació, format i data de lliurament; i deixar només els enunciats i les respostes-, i l’envieu al vostre consultor o la vostra consultora mitjançant la bústia de “Registre i lliurament d’activitats” que trobareu a l’aula virtual.

El termini de lliurament de la segona prova d’avaluació continuada...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Introducción a la Empresa
  • Introduccion De La Empresa
  • Introducción a la empresa
  • Introducción de Empresa
  • INTRODUCCION A LA EMPRESA
  • introduccion empresa chevron
  • Introduccion A La Empresa Y Su Entorno
  • Introducción a la economía de la empresa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS