Jesus De Natzaret

Páginas: 3 (720 palabras) Publicado: 13 de abril de 2011
1. ¿QUIÉN FUE?

Jesús de Natzaret, també conegut com Jesús, Crist o Jesucrist, és la figura central del cristianisme. Per a la majoria de les denominacions cristianes, és el Fill de Déu i, perextensió, una encarnació de Déu mateix. Va néixer aproximadament entre els segles IV i VI aC, i va néixer a Natzaret tal com diu el seu nom però va haver uns motius teològics pel qual van dir que vanéixer a Betlem. La seva llengua materna era l'arameu , dialecte comú en Galilea. En un moment determinat de la seva vida, Jesús va sentir les idees de Joan Baptista i després Jesús fonamentan-se d’aquestesidees va fer un propi camí, que era el que ell creia, així sent constant amb les seves creences i ajuntant les persones, es va crear un grup de deixebles que el van seguir ja que també creien en lafe del Jesús. La seva importància estreba així mateix en la creença que, amb la seva mort i posterior resurrecció, va redimir al gènere humà. En l'Islam, on és conegut pel nom de Isa, ho considerentambé com un dels seus profetes més importants. És un dels personatges que han exercit una major influència en la cultura occidental.

2. ¿CÓMO ENTENDIÓ SU VIDA?

Adoptant una actitud positiva dela vida, ell realitzava accions que en aquella època mai s’hauria fet com per exemple relacionar-se amb els malalts, gent que vivia al carrer que en llavors aquestes persones es consideraven de lespersones de la classe més baixa i més marginada de la societat, i Jesús de Natzaret els va ajudar, els va comprendre. I aquests actes que realitzava eren mol mal vist en aquella època ja que aquestesaccions no eren les adequades encara que a Jesús de Natzaret no li importava i ell va aprendre a saber perdonar, donar i viure amb pau.

3. ¿QUÉ DEFIENDIÓ?En la meva opinió penso que Jesús de Natzaret va dedicar la seva vida defensant totes aquelles idees que ell creia. Jesús de Natzaret la defensar les seves creences, la seva fe, els seus...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Jesus
  • Jesus
  • Jesus
  • JESUS
  • jesus
  • jesus
  • Jesus
  • Jesus

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS