Jocs de flexibilitat

Páginas: 2 (368 palabras) Publicado: 19 de marzo de 2011
Jocs de flexibilitat
1. “FOOT-CRANC” Flexibilitat/Força/Resistència
Hi han dos equips en el terreny de joc,tambè hi ha porteria pero no hi han porters per defensar.Els jugadors es possen enposición de cranc : panxa en l’aire amb peus i mans a terra i el cul sense tocar a terra. Es comença amb cada equip en la seva porteria y la pilota al mig . S´han de moure en posició de cranc iintentar fer gol a la porteria contrària amb el peus. No es pot tocar la pilota amb el cul al terra sino pasaría a ser per l’equip contrari i el jugador es sancionat amb un minut fora.
2. “EL TITELLA”Flexibilitat
Per perelles n´hi ha un del dos que fa de titella i l´altre és el manipulador del titella. Seguint primer les instruccions de l´entrenador el manipulador estira suaument els braços,cames,etc.. del "titella".
S´intenta estirar sense forçar però si treballant els moviments articulars amples. Progressivament s´anirà estirant al titella.

3. “EXPRÉMER LES SOLES” Força iflexibilitat
Joc per parelles. Cada parella s´asseu a terra cara a cara i amb les soles de de les sabates tocant-se i elevades. Guanya qui aconsegueix que l´altre toqui amb els peus a terra orellisqui.

4. “LLUITA DE CRANCS” Força i flexibilitat
Per parelles en posició de crancs (panxa enl’aire i sense tocar el cul a terra). Guanya qui aconsegueix fer tocar el cul de l´altre al terra o eldesequilibri totalment. Val fer servir mans, peus i cos però no esgarrapades, coses ni mossegades.

5. “PILOTA PEL PONT” Punteria + flexibilitat
En rotllana i amb les cames obertes itocant-se. Hi ha una pilota al mig que es mourà i pot anar dins de les cames d´algú. Els nens no poden moure les cames però si les mans per impedir
que els marquin gol. Amb les mans poden colpejar la pilotaperò no agafar-la. Quan reben un gol perden una mà, quan en reben dos s´han de girar d´esquena amb les dues mans i quan en reben tres d´esquena amb una sola mà, quatre gols rebuts és eliminació....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Flexibilitat
  • Flexibilitat
  • Flexibilitat
  • jocs
  • jocs
  • Jocs infantils- jocs de falda
  • Activitats jocs
  • Jocs tradicionals

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS