Just My Imagination

Páginas: 4 (977 palabras) Publicado: 22 de mayo de 2012
L’home a la recerca de sentit. Vicktor Frankl


1.

La novel·la està ambientada en el context històric situat entre els anys 1940-1945, època en la que va estar en funcionament el camp deconcentrament i exterminació d’Auschwitz. Va ser un complex format per diversos camps de concentració, d'experimentació mèdica i d'extermini en massa de presoners, construït pel règim de l'Alemanyanazi després de l'invasió de Polònia de 1939, al principi de la Segona Guerra Mundial.

En 5 anys, mes d’un milió de persones, el 90% jueus, van ser assassinats a Auschwitz, aproximadament 900.000immediatament a la sortida dels trens que els havien portat fins al camp, la majoria a les cambres de gas. La resta moriren de malalties, mal alimentats , maltractaments i sàdics experiments "científics".L’idea del camp de concentració era del Canceller Alemany Adolf Hitler. El seu pensament era: discriminació racial i ideològica en contra especialment del poble jueu, que va portar a l'Holocaust descobertdesprés de la caiguda del règim. De totes maneres, el racisme desenvolupat per l'estat alemany inclogué altres grups ètnics com gitanos i, en general, qualsevol persona considerada no ària.

2.a) -Pàg.21:”De segur que en aquest moment tothom sent com se li paralitza el cor”.
He escollit aquesat frase, ja que m’haa impactat que el sol nom d’Auschwitz causés tan de terror.

-Pàg.25:”Liquidala meva petició amb una sola paraula que deixa anar com un bram, la paraula del vocabulari dels presos del camp, que des d’aquell dia sempre hauríem de sentir: . He escollit aquesta frase, peldespreci que els guardies mostren als presos, ja que no els tracten ni com a persones.

-Pàg.26:”Ja no posseïm res més tret de la nostra nua existència.” M’ha impactat aquesta frase ja que als presos elshi treuen tota senyal d’identitat i records materials que portaven.

-Pàg.28:”Curiositat, curiositat per saber si en sortiria amb vida o no, amb una fractura a la base del crani o amb diverses...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Imagination
  • Destination imagination
  • Yo y my otro yo
  • Just me
  • Justo
  • just
  • justo
  • justo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS