La biblia

Páginas: 11 (2664 palabras) Publicado: 3 de enero de 2014
Asha Miró

Asha Miró va néixer l’any 1967 en un petit poble de l’Índia, allà va viure en un orfenat fins que Josep Miró i Electa Vega la van adoptar a Barcelona l’any 1974. L'Asha des de 1989 fins al 2001 va estudiar Ciències de la Educació a la Universitat Ramon Llull de Barcelona i també fa ver la carrera musical. Ella va treballar de mestra de música en algunes escoles de Barcelona. Tambéha anat a altres països com l’Índia, Mèxic… per participar en actes solidaris o bé com a voluntària per ajudar en camps de treball.
Al 2004 Asha Miró va publicar el seu primer llibre titulat “La filla del Ganges”, aquest va tenir molt d’èxit per diverses parts del món. Perquè va ser traduït a l'holandès, al francès i a l'italià a part del català i el castellà. I a mes a Sant Jordi va ser elllibre més venut en català i va superar totes les expectatives de venda. Aquest llibre l’han fet servir per fer un documental i fins i tot una sèrie infantil de dibuixos animats.
També ha fet més llibres com poden ser: Els quatre viatgers, Els quatre viatgers a l’aquari, Les dos cares de la lluna, Rangolis de la meva terra…Asha Miró

Asha Miró va néixer l’any 1967 en un petit poble de l’Índia, allà va viure en un orfenat fins que Josep Miró i Electa Vega la van adoptar a Barcelona l’any 1974. L'Asha des de 1989 fins al 2001 va estudiar Ciències de la Educació a la Universitat Ramon Llull de Barcelona i també fa ver la carrera musical. Ella va treballar de mestra de música en algunesescoles de Barcelona. També ha anat a altres països com l’Índia, Mèxic… per participar en actes solidaris o bé com a voluntària per ajudar en camps de treball.
Al 2004 Asha Miró va publicar el seu primer llibre titulat “La filla del Ganges”, aquest va tenir molt d’èxit per diverses parts del món. Perquè va ser traduït a l'holandès, al francès i a l'italià a part del català i el castellà. I ames a Sant Jordi va ser el llibre més venut en català i va superar totes les expectatives de venda. Aquest llibre l’han fet servir per fer un documental i fins i tot una sèrie infantil de dibuixos animats.
També ha fet més llibres com poden ser: Els quatre viatgers, Els quatre viatgers a l’aquari, Les dos cares de la lluna, Rangolis de la meva terra…

Asha MiróAsha Miró va néixer l’any 1967 en un petit poble de l’Índia, allà va viure en un orfenat fins que Josep Miró i Electa Vega la van adoptar a Barcelona l’any 1974. L'Asha des de 1989 fins al 2001 va estudiar Ciències de la Educació a la Universitat Ramon Llull de Barcelona i també fa ver la carrera musical. Ella va treballar de mestra de música en algunes escoles de Barcelona. També ha anat a altrespaïsos com l’Índia, Mèxic… per participar en actes solidaris o bé com a voluntària per ajudar en camps de treball.
Al 2004 Asha Miró va publicar el seu primer llibre titulat “La filla del Ganges”, aquest va tenir molt d’èxit per diverses parts del món. Perquè va ser traduït a l'holandès, al francès i a l'italià a part del català i el castellà. I a mes a Sant Jordi va ser el llibre més venut encatalà i va superar totes les expectatives de venda. Aquest llibre l’han fet servir per fer un documental i fins i tot una sèrie infantil de dibuixos animats.
També ha fet més llibres com poden ser: Els quatre viatgers, Els quatre viatgers a l’aquari, Les dos cares de la lluna, Rangolis de la meva terra…

Asha Miró

Asha Miró va néixer l’any 1967 en un petitpoble de l’Índia, allà va viure en un orfenat fins que Josep Miró i Electa Vega la van adoptar a Barcelona l’any 1974. L'Asha des de 1989 fins al 2001 va estudiar Ciències de la Educació a la Universitat Ramon Llull de Barcelona i també fa ver la carrera musical. Ella va treballar de mestra de música en algunes escoles de Barcelona. També ha anat a altres països com l’Índia, Mèxic… per participar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Biblia
  • La biblia
  • Biblia
  • Biblia
  • la biblia
  • la biblia
  • La Biblia
  • BIBLIA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS