La Casa Del Silencio

Páginas: 2 (439 palabras) Publicado: 3 de octubre de 2011
Asyl och invandring06 augusti 2011

Grekland ska genomföra ”implementar” sina planer på att bygga ett taggtrådsstängsel ”valla de alambre de púas” längs en mil av landets gräns mot Turkiet och skabekostas ”cargo” med EU-bidrag och syftet är att hindra migranter som försöker ta sig in i EU.
Det är en sträcka ”distancia” nära gränsstationen Kastanies, den mest trafikerade mellan länderna somska förstärkas ”fortalecido”och hela landgränsen är 15 mil.
I en internationell undersökning utförd ”llevado a cabo” av Ipsos Global i 23 länder framgår ”muestra” att 46 procent av svenskarna anser”Creo que” att det finns för många invandrare i landet.
I topp ”lo más” låg Ryssland med 77 procent och Storbritannien med 71procent, Sydkoreaner och Japaner är minst missnöjda med antalet invandraremed 24 respektive 15 procent, men där sker ”se lleva a cabo” invandringen främst ” principalmente” från regionen.
Fyra av tio (40 %) svenskar (?) anser att invandringen belastar (recarga) denoffentliga sektorn, sjukvård, utbildningsväsendet och infrastruktur.
Storbritannien toppar med 76 procent.
Svenskarna anser inte att invandrarna (?) ska ta deras jobb i någon större utsträckning ”medida”(23 %) och Ryssland låg här i topp med 77 procent och Storbritannien med 62 procent.
Känner svenskarna inte till de så kallade instegsjobben där staten betalar i princip hela lönen till denföretagare som anställer en så kallad nyanländ?
Inte heller att kommunerna dammsuger arbetsmarknaden och sina egna förvaltningar på "enklare" jobb som går till ensamkommande eller andra, detsamma gällersommarjobb som i första hand går till utsatta. ”vulnerable” o ”expuestos”
Den som har ett fast arbete och ett relativt gott liv bekymrar ”preocuparse” sig inte om sådana företeelser ”fenomeno” utanförtränger ”darse pro desentendido” det, men hur upplever arbetslösa en situation med ständiga ”permanente” debatter om att utjämna ”equilibrar” arbetslösheten mellan vissa invandrare och infödda....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Casos Normados De Silencio Administrativo
  • Silencio en la casa de Dios
  • Casos Normados de silencio
  • Análisis de la casa del silencio
  • Casos Normados De Silencio Administrativo
  • el silencio
  • el silencio
  • Los sonidos del silencio

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS