LA DISTANCIA NO ÉS L'OBLIT

Páginas: 3 (587 palabras) Publicado: 30 de noviembre de 2014
LA DISTANCIA NO ÉS L'OBLIT
Anàlisi de l'article: El país 08/09/2008
Segons la catedràtica de sociologia de la universitat Carlos III de l'article, el terme família existeix en el moment que hi haconvivència, és a dir, les persones han de viure sota el mateix sostre. També ens comenta que les persones han de tenir un parentesc i han de formar una unitat de caràcter econòmic.
Podem apreciaraltres opinions com per exemple la de Lídia, sociòloga, que té una opinió oposada . Ella creu que viure d'aquesta manera té moltes avantatges, com per exemple compartir el treball domèstic i la cura alsnens, etc.. Deixa molt clar que ells són feliços vivint d'aquesta manera.

També hi ha una definició jurídica per al terme família:
"grup de persones, vinculades generalment per parentiu, que fanuna vida en comú ocupant normalment la totalitat d'un habitatge."

Per tan, segons la catedràtica de sociologia i la definició jurídica, la Marta, la Lídia i L'Ariadna, no formen famílies.Personalment he de dir que comparteixo l'opinió de la Lídia, ja que crec que una família no té que seguir cap protocol, és a dir, les estructures familiar poden ser de moltes formes, amb això vull dir quepoden haver milions de famílies que decideixin viure la seva vida familiar de moltes maneres. No té perquè hi haver una convivència extremada, aquesta convivència pot ser més individualista i potresultar fins hi tot més “familiar”. El fet que cadascun dels membres de la família visquin en diferents habitatges pot sortir molt enriquidor, ja que el desgast que moltes famílies tenen a causa de larutina i l’excés de convivència, en aquests casos no és solen tenir.

D’altra banda, també cal dir que el model de família que porten totes tres, és un model que sempre ha existit, potser no tandirecte com hem pogut veure, però si ho hem pogut veure més indirectament, un exemple bastant clar són les persones que treballen com a transportistes, comercials etc. Aquestes professions la majoria...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La distancia
  • Distancia
  • La distancia
  • distancias
  • distancia
  • DISTANCIA
  • Distancia
  • Las Distancias

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS