La historia de john wayne

Páginas: 2 (317 palabras) Publicado: 31 de mayo de 2011
Sinopsi:
Durant els primers dies de guerra civil, una monja és atacada al seu convent. Mentrestant s’escapa, troba a un grup de milicianes anarquistes feministes del moviment llibertariespanyol que es fan anomenar dónes lliures. La situació a la que es troba la monja (sense convent) la força a unir-se al grup. Al llarg de la pel·lícula es podrà veure la convivència il’adaptació de la monja al grup revolucionari.

Context històric:
El 17 i 18 de Juliol Franco va efectuar un cop d’Estat amb bona part de l’exèrcit i la unió de tradicionalistes ifalangistes. Van constituir una junta d’alts càrrecs militars per acabar amb el front popular.

El govern va trigar 2 dies a respondre, això va permetre als sublevats a fer-se forts per lescanàries, per la Àfrica Espanyola i per el Sud-oest de la península.
El 19 de Juliol totes les milícies republicanes van ser armades per defensar-se de l’atac feixista.

La situacióEuropea ja estava molt tensa degut al nazisme alemany i el feixisme italià. Per això, la guerra civil va tenir una repercussió internacional. Els feixistes sempre van comptar amb l’ajuda delsnazis i dels italians feixistes, els van ajudar molt en l’expansió cap a tota Espanya. Per altra banda, els republicans només tenien com a suport la URSS,,ja que França i Gran Bretanyavan fer un tractat de no-intervenció clarament perjudicial als republicans.

Els primer dies de guerra civil els sindicats obrers anarquistes CNT-FAI van organitzar comitès d’esforçbèl·lic per ajudar en la defensa de la república. El setembre de 1936, els sindicats anarquistes van unir-se a un nou govern de generalitat. Així doncs van fusionar les seves milícies i vaquedar com a resultat l’Exèrcit popular.

La pel·lícula de la que parlem esta situada en aquest moment històric, quan les milícies anarquistes lluitaven per defensar la república.

3
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • John Wayne Gacy
  • JOHN WAYNE GACY
  • John Wayne Gacy
  • ASESINO SERIAL: JOHN WAYNE GACY
  • John Wayne Gacy
  • John wayne gacy
  • Psicobiografia de: john wayne gacy
  • Criminogenesis de john wayne gacy

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS