La Historia

Páginas: 4 (860 palabras) Publicado: 7 de octubre de 2012
HISTORIA :
Carles IV ; Quasi sempre es trobava de caseria, era molt afinicionat. Es pasava tot el dia a la granja , que era una finca que tenien per a anar de caça. No li agradava governar , “liproduïa mal de cap” així que delegava a un altre per a que governara.
La monarquia en Europa estava en crisi degut a la Revolució Francesa , per aquest fet el delegat va voler prohibir que a Espanyaentrara qualsevol diari, llibre o document d’origen Francès per a que la gent no se asaventara de les seues idees de lliberalisme com la declaració de drets, la constitució Francesa ... peròinmediatament es van tindre noticies. Quan es va donar conter de que no podia detindre la informació van a adoptar estes mesures:
- Carles IV va fer dimitir a el seu delegat Forida Blanca i va agafar alCompte d’Aranda.
Aquest nou delegat va dir que Espanya havia de “portar-se bé amb França ja que era el país més poblat i el més poderós ( millor agricultura , mili obligatoria )degut a que Françapensava que si tots som ciutadans tenim una sèrie de drets i també de obligacions , les obligacions eren defensar el pais. Fins este moment les guerres eren de mercenaris (anaves a la guerra a canvi dediners i si tu volies , sense obligacions) i ells son els primers en posar milions de persones en combat ( tota la població) i també en armament i megamotivitat per a defensar lo seu , el seu país.
Elcompte d’Aranda decideix açò per que es veu vindre ( la lluita, la guerra) i decideix fer-se amics . Però les “relacions” es tornen a enturviar fins que els Francesos li tallen el cap al seu Rei iaixò en Espanya i la Unió Europea no es pot permetre ( monarquia ).
Es reuneixen totes les monarquies i li declaren la guerra. La figura de la cort era Godoy (primer ministre) i era un il•lustrat isabia que o la monarquia es reformava o que tenia “les hores contades”.
En ..73( nose que año es , lo que unico que se esq acaba en así jjiji) Espanya s’alia en Anglaterra ( No es una potència...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La historia de la historia
  • historia de la historia
  • Historia de la historia
  • La historia de la Historia
  • la historia de la historia
  • historia de la historia
  • el historiador y la historia
  • Historia de la no historia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS