La música

Páginas: 3 (608 palabras) Publicado: 17 de febrero de 2011
Generes musicals

Àcid: L’estil de música àcid correspon a l’evolució del house cap als sons cruixents, i repetitius. Va prendre com a icona la famosa "careta feliç".

Àcid Jazz: Correspon a lacombinació del jazz de sempre amb ritmes de ball i rap. La música representa un particular romanç.

Agropop: El gènere ve d’un poble d'Andalusia. Aquest tipus de música consisteix amb cançonscantades amb un accent flamenc, però també compta amb algunes característiques del Pop.

Art-rock: L’art rock, és pràcticament igual al Rock experimental, però, l’art rock, incorpora elements com araexperimentació amb diferents ritmes, elements estètics i lírics, els quals no té el rock experimental.

Ambient: Música electrònica caracteritzada per l’absència de ritme, és a dir, és un tipus de músicasense ritme, la qual cosa és molt inusual. La música ambient és considerada una evolució de la música new age.

Àcid rock: Tal i com ell seu nom indica, l’àcid rock és un rock àcid, una micaestrident, que juga amb les experimentacions psicodèliques.

Arena filtres: Aquest gènere, consisteix amb un tipus de música molt instrumentada, i els temes que s’hi tracta és sentimental.

Bebop:Aquest tipus de música, és una variant del Jazz.Va desenvolupar la polirítmia(més d’un ritme a les cançons) i va alterar significativament el paper d'instruments com la bateria, entre altres.

Boowie -woogie: Estil de jazz. Les cançons són interpretades amb rapidesa, i amb diverses variacions melòdiques.

Blues: El blues, és un gènere musical vocal i instrumental basat en la utilització d'unesdeterminades notes, que són les anomenades notes blues.

Breakbeat: El seu ritme està fonamentat en el hip-hop, i va sorgir com un corrent del techno. Es a dir, és una combinació entre el hip-hop ila música techno.

Calypso: És un gènere en què el ritme està acompanyat per percussió i veus.

Candombia: És la base del tango, és a dir, el tangó és una variant de la Candombia.

Cançó de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Musica musica
  • Musica
  • Musica
  • La musica
  • Musica
  • Musica
  • Musica
  • Musica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS