La Ola Sinopsi

Páginas: 2 (308 palabras) Publicado: 1 de febrero de 2013
Sinopsi

Durant la setmana de projectes d'un institut d'Alemanya, al professor Rainer Wegner, se li ocorre la idea d'un experiment que expliqui als seus alumnes quinés el funcionament dels governs totalitaris. Comença així un experiment que acabarà amb resultats tràgics.

El professor fa classes de autocràcia. Un dia decideix fer unexperiment amb els seus alumnes i formar una autocràcia, on no hi hagués ningú que manés i tots es protegissin mútuament. El professor va començar dient-los queportessin una camisa blanca i uns pantalons texans per portar un uniforme específic per al grup.
Als pocs dies els alumnes van començar a prendre-s'ho molt seriosament i vanposar un nom al grup i el van anomenar ''La Ola'' es van fer un logotip per al grup i una salutació especial.

Els alumnes s'ho prenen tan seriosament que es defensen l'una l'altre, es fiquen amb els d'altres classes, es posen a fer grafitis per tot arreu etc.
Un noi marginat que està en el grup se sentia molt còmode en ell, ja que en elgrup tenia amics i li defensaven i ja no era ignorat.

Uns nois del grup ''La Ola'' s'adonen que al professor se li envà de les mans tot l'experiment i parlarà ambell. El professor l'endemà els convoca a tots en una sala i diu que hi ha un traïdor, i diu el nom d'un noi i tots s'aixequen contra ell. El professor diu que mirin en elque s'han convertit, que serien capaços de matar al noi només per no ser d'aquell grup, i decideix que'' La Ola'' desaparegui.
Llavors el noi marginat, s'aixeca i diu queaixò pot acabar, i dispara a un noi que intenta calmar-lo i finalment es dispara a ell mateix.
Finalment ''La Ola'' desapareix i el professor és portat a la presó.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Sinopsi eclipse
  • Sinopsi De Una Empresa
  • Ola ola
  • Ola la ola
  • OLA* OLA*
  • ola ola
  • Ola Ola
  • Ola Ola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS