La Ola

Páginas: 3 (588 palabras) Publicado: 15 de octubre de 2014





Aquesta pel·lícula pertany al gènere dramàtic perquè a mesura que transcorre la història els personatges que estan integrats en el grup de “l’Onada” es van tornant violents entre ells ifent bogeries pel carrer, al final de la pel·lícula el professor decideix parar el grup perquè se li està anant de les mans i llavors passen moltes tragèdies, un noi (En Tim) dispara a un altre noi(Bomber) i a continuació es dispara a ell mateix, arresten al professor, que era el líder del grup.
Les raons que el van portar a Dennis Gansel per interessar-se pel nazisme van ser algunes coses quetenien que veure amb la seva família concretament amb el seu avi que va ser un oficial del “Tercer Reich”, de jove es solia preguntar com s’hauria comportat en una situació com aquella. L’objectiu deldirector va ser si podia ocórrer alguna cosa així en l’actualitat.
Aquesta pel·lícula tracta que un professor de ciències socials decideix fer un experiment amb els seus alumnes i és que el mateix esdeclara el líder d'un nou moviment dins de l'escola anomenat "L'Ona" i anima els seus estudiants a que segueixin seus ideals de poder, disciplina i autoritat per poder guanyar punts en la seva classei a més el respecte i l’admiració de tota la secundària. Tot arriba a un extrem quan, els nois que s'oposen a "L’Onada" són castigats cruelment, i els nois més avantatjats prenen el control del'escola, llavors el professor s'adona que l'experiment se li ha anat de les mans i per acabar aquesta pel·lícula un dels seus alumnes que no està d’acord amb l’acabament del grup dispara a un company, essuïcida i el professor acaba arrestat.
El subtítol que és revelador del missatge que conté la pel·lícula es l’Autocràcia.
La primera escena que he escollit es l’escena en que la Karo entra a classevestida de color vermell, es la única que no va vestida de blanc i el professor i els alumnes la ignoren durant tota la classe. En aquesta escena el director vol transmetre que en una autocràcia...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ola,ola,ola
  • Ola De La Ola
  • Ola Ola
  • Ola Ola
  • Ola ola
  • Ola la ola
  • OLA* OLA*
  • Olaa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS