La Peroxidasa

Páginas: 2 (321 palabras) Publicado: 1 de mayo de 2012
Informe: La peroxidasa


1. Analitza els resultats obtinguts:
-Per què en el tub d'assaig que conté el tros de patata fresca s'hi observen bombolles? A que corresponen aquestes bombolles?
Acausa de la peroxidasa present a la patata fresca l'aigua oxigenada reacciona formant aigua i oxigen, per tant, les bombolles que s'observen és l'oxigen que es forma i surt fins a la superficieprovocant aquesta efervescencia.
-Per què no passa el mateix en el tub d'assaig que conté el tros de patata bullida?
Perque quan bullim la patata, la peroxidasa es desnaturalitza a causa de la sevanaturalesa proteica i, per tant, no por catalitzar la reacció i l'aigua oxigenada es manté igual.

2. Explica que és la desnaturalització i enumera els factors responsables de que tingui lloc aquestfenomen.
La desnaturalització és un canvi estructural de les proteïnes o àcids nucleics, on perden la seva estructura terciària i estructura secundària.
La polaritat del disolvent.
La forçaiónica.
El pH.
La temperatura.

3. Explica quina clase d'enzim és la peroxidasa.
La peroxidasa és un enzim que catalitza l'oxidació d'un ampli nombre de substrats orgànics i inorgànics,utilitzant el poder oxidant del peròxid d'hidrogen.
Aquest enzim utilitza com cofactor el grup hemo(conté ferro i un anell de porfirina)

4. Identifica si el gràfic següent correspon al tub d'assaigamb el tros de patata fresca o al tub d'assaig amb el tros de patata bullida. Justifica la teva resposta.
Podem observar que quan afegim substrat la velocitat de la reacció augmenta, llavorsdeduïm que la reacció està catalitzada i que, per tant, al tub d'assaig ha de estar present la patata sense bullir que presenti el catalitzador(peroxidasa) i així la reacció es pugui donar.Observacions:
Com he dit a les preguntes, quan afegim aigua oxigenada a un tros de patata fresa es dona una reacció efervescent, cosa que afegint-hi l'aigua oxigenada a un tros de patata bullida no...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Peroxidasa
  • peroxidasa
  • Peroxidasas
  • Obtención de peroxidasa la peroxidasa lactica
  • peroxidasa salival
  • Catalasa y Peroxidasa
  • Peroxidasas
  • Peroxidasa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS