Lara

Páginas: 2 (299 palabras) Publicado: 11 de diciembre de 2011
Presentació

- Fotografia:

- Dades:

1. Títol: El diari Blau de la Carlota.
2. Autora: Gemma Lienas
3. Editorial: Empúries
4. Número de pàgines: 2075. Génere: Narrativa

- Argument:

Carlota és una xica de 17 anys, que li agrada escriure i s’interesa per temes d’actualitat. En aquest cas decideix tractar el tema dela violència de génere, per la cual cosa comença a documentar-se per a escriure un diari.

Al llarg de la história, Carlota va descobrint que está rodejada de situacionsen las que hi ha violéncia, i no sols de génere, sino també escolar. La història es centrarà sobretot en la seua amiga Mireia, que mantindrà una relació amb un xic, i tindràproblemas. Carlota intentarà ajudar la seua amiga però per a això haurà de obrir els ulls de Mireia.
- Valoració

Personalment, pense que és un bon llibre, perfecte per alsadolescents, que és per a qui està dirigit.
Tracta el tema de la violéncia de génere, que em pareix molt important, a mes de tractar temes com la nostra naturaleza, lanostra cultura i ens fa reflexionar amb diferents punts de vista.

Pense que el més important de l’obra és que intenta fer veure al lector la situación en la que ens trovem iincita a trobar solucions per a remediar-ho, de manera que ens fa pensar. Fa veure el mal que provoca la violéncia a la societat en general i a les víctimes en particular,ens fa obrir els ulls i veure que vivim a una societat masclista i feminista amb moltes desigualtats.

En conclusió, pense que és un bon llibre perqué dona l’oportunitat deque pugues pensar i trobar les teues conclusions, aocnsequint així que produïsques les teues teories i opinions, ja que dóna informacions tal i com són en la realitat.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Estado Lara
  • Lareas
  • lara
  • lares
  • Lara
  • Estado lara
  • Lara
  • laras

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS