Las Ranas Y El Efecto Pigmalion

Páginas: 3 (637 palabras) Publicado: 22 de abril de 2012
Jesus Garrido Landivar, mestre pedagog, psicòleg i professor d’universitat és l’autor d’aquest llibre que ens narra 43 relats breus, anècdotes i històries que formen un llibre de vivències aconseqüència de la seva pròpia experiència en l’àmbit docent al llarg de la seva vida professional.
Son històries que demostren la passió i les ganes d’educar en un munt de situacions límits i inesperades queha anat superant i que ens vol transmetre als lectors, futurs mestres i professionals de l’educació amb inexperiència en un món desconegut amb infinitat de possibilitats pels nostres alumnes.M’agradaria fer una síntesi dels aspectes més importants que tracta el llibre i que poden ser imprescindibles en la meva pròpia experiència professional i personal dins de l’aula.
En primer lloc, m’agradariaesmentar d’importància que li dona l’autor i la seva visió sobre la diversitat a la societat actual, és a dir, la proclamació de l’educació inclusiva per tal que l’escola s’adapti a la societat iuneix a tots els alumnes amb les seves necessitats i característiques. Una societat on cada nen és únic, però a la vegada útil i necessari a la societat.
La diversitat, des del meu punt de vista és unfactor imprescindible i enriquidor per als alumnes. La diversitat en tots els seus aspectes fomenta una societat variada i plena de possibilitats.
L’educació és dret de tots els infants sigui quinasigui la seva característica i han d’estimular el seu desenvolupament per sentir-se realitzats i importants dins de la nostra societat. El paper del mestre, que seguidament mencionarem, ha de ser clau enl’adaptació del currículum escolar a la diversitat de l’aula. Hem d’aconseguir que tots els alumnes siguin autocrítics i reflexius per poder aprendre entre iguals.
Altre aspecte molt important quel’autor parla en el llibre és la motivació. És molt important el paper del mestre dins de l’aula, així doncs, ha de trobar el lloc adequat, els interessos i les seves virtuts per motivar a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Efecto pigmalion
  • Efecto Pigmalión
  • Efecto Pigmalion
  • Efecto pigmalion
  • EFECTO PIGMALIÓN
  • Efecto Pigmalion
  • Efecto Pigmalion
  • efecto pigmalion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS