Lectura Anyon

Páginas: 7 (1548 palabras) Publicado: 20 de febrero de 2013
Buidatge del text de Anyon
S’han de marcar tots els punts en forma d’esquema
1. Las primeres dues escoles estan classificades com escoles de classe treballadora (model típic d’escola tradicional)
* Als carrers que hi ha al voltant de l’escola trobem casetes de fusta i no hi ha arbres, ja que l’únic que separa l’escola de la ciutat és la via d’un tren.
* L’escola té unes aules molt pocmoblades i el pati és una pista de ciment.
* Els alumnes són molt heterogenis hi ha composició de grups de diferents alumnes.
* La classe treballadora no sembla tenir el mínim interès en saber el passat de l’escola dels seus fills, així com al director tampoc li importa la educació dels infants.
* En aquestes escoles hi ha més quantitat de professors que de professores, els professorsd’aquestes escoles diuen que s’ha de treballar molt poc, ja que els infants amb els conceptes mínims ja tenen suficient, per tant ells en la seva feina no s’han d’esforçar tant.
* Referent als resultats dels alumnes els professors de les escoles diuen que els infants no tenen ganes de treballar, que els mantenen ocupats i que moltes de les tècniques que utilitzen són les de donar moltísiminformació de continguts bàsics com les matemàtiques o la historia i memoritzar-lo.
* Els professors i els seus mètodes no deixen lloc per a la creativitat dels infants, ja que moltes vegades s’ajusten únicament als continguts dels llibres i imparteixen en els seus alumnes la idea de que si no ho fan com ella diu l’exercici estarà malament.
* Els professors d’aquestes escoles tenen els seusalumnes “etiquetats” a part de que no valoren les seves capacitats. Mai intenten ajudar a desenvolupar la creativitat dels infants i els materials que imparteixen són bàsicament per a la memorització i dirigits a persones que els hi costa aprendre.
* Tant els llibres que utilitzen les escoles com els professors, intenten implantar en els infants un model mecànic per resoldre els problemes, ésa dir, creant la mateixa resposta per a tots els problemes.
* La resistència com a tema dominant: Des de el punt de vista dels infants, els professors haurien d’aprendre a ensenyar, ja que és normal que s’avorreixin perquè no estan aprenent res. El mal comportament és una forma de cridar l’atenció del professor, ja que als infants els hi agradaria que els tractessin individualment i elsajudessin a aprendre.
Apunts: expectativa de reproducció de la feina dels pares, resistència activa i passiva

2. La tercera escola es classifica com escola de classe mitjana (classe mitjana baixa)

* Als voltants de l’escola hi ha arbres i les cases que trobem són molt més grans que els de la classe treballadora. El centre està molt ven ubicat, tenen tres patis amb arbres al voltant, a mésl’escola és molt més gran i ocupa més espai que la de classe treballadora.
* La major part dels professors són membre de família funcionaria (mestres, policia...), els quals tenen molta més preocupació per el futur dels infants.
* Tenen molta importància en aquesta escola els esdeveniments escolars com per exemple les activitats extraescolars o d’altres.
* Els pares i el director mostreninterès per el passat de l’escola en la qual estan els seus fills.
* Els professors decideixen també impartir la matèria que apareix als llibres de text ja que pensen que és la millor manera de que els infants aprenguin coneixements importants per poder arribar el dia de demà a estudis superiors. Aprenen tot allò que hi ha als llibres perquè opinen que és més important que no pas la pròpiaintuïció de l’infant.
* En assignatures bàsiques com les matemàtiques el professor en aquest cas demana als seus alumnes que intentin resoldre el problema sols i no guiant-los en una sèrie de passos mecànics.
* En altres assignatures com les socials, també apliquen una activitat de comprensió de tots els esdeveniments, l’única diferencia és que el llibre proposa unes activitats finals...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Anyone
  • Anyon
  • Anyon
  • Tennis anyone
  • Anyone
  • Anyone
  • La lectura
  • Lecturas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS