LGTB

Páginas: 2 (341 palabras) Publicado: 6 de febrero de 2014
La Coordinadora de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals de Catalunya (CLGTB ) és una federació d'associacions de homosexuals , tant gais com lesbianes , de Catalunya fundada a l’any 1986.La Coordinadora de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals de Catalunya ha treballat des de la seva fundació per a fomentar la plena igualtat legal, va començar les primeres campanyes contra el sida enla comunitat homosexual i de suport a les persones seropositives i ha treballat en la societat en general per promoure la normalització social del fet homosexual.
El seu objectiu social és reunir eltreball i els esforços del moviment associatiu LGTB de Catalunya per cooperar en l’assoliment dels reptes comuns i per oferir serveis a la comunitat LGTB :
Fomentar i donar suport al' associacionisme LGTB oferint els instruments necessaris per a la creació de noves associacions i l'enfortiment de les ja existents.
Oferir serveis i activitats d'interès a les associacions federades ja la comunitatLGTB.
Coordinar les actuacions de les associacions federades i servir-les de suport.
Promoure la normalització de l'homosexualitat, la transsexualitat i la bisexualitat en tots els àmbits de lasocietat.
Treballar per la prevenció del VIH en la comunitat GLTB i fomentar la solidaritat i el suport a les persones seropositives i la salut i la qualitat de vida dels gais, les lesbianes i els homes iles dones transsexuals i bisexuals.
Influir sobre les fonts de creació d'opinió perquè s'accepti plenament l'homosexualitat, la transsexualitat i la bisexualitat en la societat.
Col · laborar ambles institucions públiques i privades i altres organitzacions que comparteixin objectius semblants.
La LGTB ofereix diferents serveis:
900ROSA (900 601 601), el servei d'informació telefònica anònimi gratuït sobre VIH / sida i infeccions de transmissió sexual i informació del col · lectiu LGTB.
Assessoria Jurídica
Assessoria Psicològica
Oficina per a les Associacions
Oficina per al...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • lgtb
  • lgtb
  • Lgtb
  • LGTB
  • Proyecto lgtb
  • Comunidad LGTB
  • comunidad lgtb
  • Ensayo lgtb

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS