Los Lobos

Páginas: 4 (861 palabras) Publicado: 18 de diciembre de 2014
RADIACIÓ GAMMA
1. DESCRIPCIÓ
La radiació gamma (que es representa amb la lletra grega γ) és la més més energètica de l'espectre electromagnètic amb el fotons d’ona amb la freqüència més alta.Aquests fotons són més energètics que els raigs X, també anomenats raigs Röntgen, pel nom del seu descobridor, Wilhelm Conrad Röntgen.

El seu abast és molt major al de radioactivitat beta i encara mésque el de la alfa. Per a aturar-la cal un bloc d'uns quants centímetres de gruix fet de plom o de formigó.

Pot penetrar fins a vint-i-cinc centímetres dins del teixit humà. Té una elevadacapacitat per a destruir enllaços químics. És el tipus de radiactivitat més perillós per als humans.

UNITAT
És mesurar en megaeletró volts (MeV). Un Mev correspon a fotons gamma de freqüències superiors a1019 Hz.

HISTÒRIA
La radiació gamma va ser descoberta el 1900 pel químic francès Paul Villard mentre estudiava l'urani. Paul Villard, va ser un físic francès que no va tindre molta popularitatal món físic, no s’ha pogut aconseguir gairè informació de la seva vida.

1. PRIMERES OBSERVACIONS
L'atmosfera terrestre protegeix el planeta de la radiació gamma, per això les primeresobservacions astronòmiques dels fotons gamma van haver de realitzar mitjançant globus sonda i coets
2. RAONS DE LA TRIA D’AQUESTA
Doncs he escollit aquesta ona electromagnètica perquè jo ja hi havia escoltatparlar de la radiació gamma aquest estiu llegint llibres de astrologia però volia saber que era realment. Saber a que es referien quan jo llegia ones gamma. També crec que comporta molt de misteriaquestes ones i que degut a la seva energia poden ser molt perilloses però sota un control poden ser grans aliats per descobrir mes sobre l’univers en general que es tot el que ens envolta i sobre lesones gamma.

3. FONT GENERADORA
La radiació gamma produïda generalment per elements radioactius o per processos subatòmics com l'aniquilació d'un parell positró-electró. També es genera en fenòmens...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • los lobos
  • Lobos
  • El Lobo
  • El lobo
  • La loba
  • Lobo
  • Lobo
  • lobos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS