Love for sale

Páginas: 3 (593 palabras) Publicado: 13 de diciembre de 2010
LA MÚSICA POP
Comentari de text


ALUMNA: Margarita Navarro
ESPECIALITAT: Violí
ASSIGNATURA: Història de la música II
PROFESSORA: Margalida Furió

ÍNDEXJustificació……………………………………………………………………………………………………………………3
Resum………………………………………………………………………………………………………………………….3
Comentari de text………………………………………………………………………………………………………..3
Valoració personal……………………………………………………………………………………………………….4Bibliografia…………………………………………………………………………………………………………………..4

JUSTIFICACIÓ
He escollit aquest text, ja que el tema del qual es parla és proper a mí, ja que escolt música pop comercial i trob que és interessant poder parlar del que representa aquest estil de música en la societat d’avui dia.Cojonudo me parece esto.

RESUM DEL TEXT
El tema principal del text és la forma de veure la música pop com una expressió de rebel·lia de la joventut, i al mateix temps com un moviment comercial de laindústria del temps lliure.
Cal destacar la contradicció que hi ha entre el conformisme col·lectiu i la recerca de la lliberació, en referència a aquest tipus de música. De lujo.

COMENTARI DETEXT
Després de llegir el text veim que la música pop es defineix com un alliberament personal i de rebel·lia dels joves cap la societat. Realment, la música pop, crec que te un altre objectiu, que potser que l’origen o la idea principal que vol fomentar aquest tipus de música sigui aquest, el de alliberament de la monotonia, però hi ha un interés comercial darrera tot això. Estam parlant d’unproducte per a moure masses, i clar les persones en l’època de joventut són molt influenciables, i es creen cançons amb uns temes que atreuen a aquestes persones, amb uns ritmes i lletres aferradissosque fan que es quedi en el cap. Me gusta aixó.
Ja no sols està el tema del producte musical, sinó que també això dóna lloc al consum en ambients com les discoteques on es paga una entrada, es consumeixa dedins, etc. Idò en aquest punt és quan veim que no hi ha una llibertat, sinó que ens convertim...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • A Love For Live
  • Flow: love for water
  • a Love For Life
  • Foro Caso Salida de Datos
  • What Its Not For Sale?
  • Análisis
  • Análisis De In The Mood For Love
  • For sale

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS