macro entorn espanya

Páginas: 3 (631 palabras) Publicado: 5 de mayo de 2014
MACRO ENTORN ESPANYA:
- Capital és Madrid.
- 46.609.700 habitants.
- 70,7% dels serveis.
- Taxa atur 25,1%.
- Moneda espanyola és l'euro (€).
- Forma part UE.
DEMOGRAFIA:
Espanya consta de46.704.314 habitants, del quals el 70 % són població urbana, i es considera com el cinquè país més poblat de la unió europea tot i tenir una densitat de població per km2 més baixa que la majoria depaïsos europeus.
La península té com a principals àrees metropolitanes: Madrid (6.052.247 habitants), Barcelona (5.030.679) i València (1.551.585), amb una taxa de creixement de 0,78% i 8.94(/1000persones) de mortalitat. També caldria destacar una esperança de vida de 78,37 anys en els homes i de 84,57 anys en les dones.
En els últims anys la població espanyola ha canviat els seus hàbits de consuma causa de l’increment de la jornada laboral i la incorporació de la dona en el món laboral, així doncs s'ha optimitzat el temps donant pas a l'expansió de la restauració. Cada vegada es menja més afora tant en restaurants de luxe com en locals de menjar ràpid o més casolà.
Aquest creixement desmesurat a fet que la població busqui un valor afegit com podria ser l’atenció constant o el contrari,que no se'ls molestin mentre dinen. Partint d’aquesta situació l’avisador de cambrers, que és el nostre producte base o més estandarditzat, tindrà una gran entrada, de la mateixa manera quel’avisador de clients (complementa a l’anteriorment esmentat) i el Happy or not. El client podrà controlar la seva comanda, fer venir el cambrer sense haver de cridar i finalment puntuar el servei i/orestaurant, un gran avantatge per l’establiment.
ECONOMIA:

Espanya està submergida en una crisi econòmica des del 2008. Aquesta crisi s’està prolongant i actualment ha evolucionat també a una crisipolítica-social.
Aquesta gran crisi ha suposat el final de la bombolla immobiliària, l’explosió de la crisi bancaria i l’augment desmesurat de l’atur (5.896.000 aturats aproximadament). A partir...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • macro entornos
  • macro entorno
  • Macro entorno
  • Macro entorno
  • macro entorno
  • Macro Entorno
  • Macro entorno
  • Micro Entorno Y Macro Entorno

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS