marina- gemma pascual

Páginas: 4 (783 palabras) Publicado: 19 de abril de 2015
MARINA de Gemma Pascual i Escriva

Personatges

Marina: és una chica de Oliva que es va traslladar a viure a València amb els seus pares. Ella era de color negre i per això va tindre problemes ambmoltes persones. Una de elles era Santiago i els seus amics. Pero ella és una xica lluitadora i no vol que ningu no la tracte com a un ser inferior o diferent.

Santiago: és un xic molt roin que desdeel primer dia de l'institut va començar a molestar a Marina per ser negra i es portava molt mal amb ella. Era un feixista i racista.

Rasta: el rasta és un xic negre alt, d'uns vint anys, sensepapers, cada vegada que veu la policia, te que arrancar a correr per a que no li agafen i se'l porten a la comisaria. Era un amic que Marina va coneixer al Parterre. Ell era un bón xic i era negre com ella. Al final un grup de feixistes el van raptar i al final del llibre apareix mort. Però Marina mái va saber rés de lo que li va pasar al Rasta.

Ali: És un immigrant legal, vingut de França, queestudia a València. Ali te que canviar el seu nom pel de Pierre per a que no li tracten de forma diferent. El van conéixer per un plá de Marina de voler conéixer xics del seu color a la discoteca. Perosol's li interessa estudiar i quan obtinga el titól tornar a Paris.

Anna: El primer dia que Marina arriba al institut la coneix. Es fan molt amigues. És una xica diferent, molt oberta i positiva. Estimamolt a Marina.

I ella i Enric es fan molt amics de Marina.

Enric: També coneix a l'Anna i Marina el primer dia que comença l'institut. Ell és repetidor de curs, i ja conèix com funciona l'institut.I també que és molt roïn Santiago i els seus amics. Li agrada molt Marina, i vol ser la seua parella.

Julia: La profesora de Marina, Anna i Enric. Ella crida a la policia, perque esta farta que eldirector no faja maí rés en contra dels feixistes.

Al final ella sera la nova directora i expulsaran al Santiago i altres com ell.

Resúm:

Marina, una xica d'Oliva es trasllada a viure a València...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • gemm
  • Pascual
  • pascual
  • pascual
  • Pascual
  • Pascual
  • pascual
  • Gemma Suns

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS