mariposes mutació

Páginas: 2 (271 palabras) Publicado: 1 de abril de 2013


-La resposta inflamatòria-

L’acció fagocítica està afavorida pel procés inflamatori, que provoca la vasodilatación del teixit que facilita l’accés dels fagòcits ala zona infectada.

1. Descriu tot el seguit de reaccions que es produeixen en la desposta inflamatòria fins que el bacteria és embolcallat pel neutrófilo al teixitinfectat. Explica quines cèl·lules i molècules intervenen en el procés.

En el momento que qualsevol tipus d’agent infecciós, travessa la pell o les mucoses, es dispara ladesposta immunitaria inespecífica, que puposa un fre inicial a l’infecció. Intervenen diversos tipus cèl·lulars: Eosinòfils. Basòfils i els mastòcits, que tots tres alliberenhistaminases, que fan surtir els neutròfils . Les proteïnes de l’SC recobreixen el bacteria infecciós i el neutrófilo a partir de la fagocitósi combatrà amb el bacteria.2. Esbrina què és el sistema de complement.

El sistema de complement es un dels components Fundamentals de la desposta immunitaria defensiva, dabant un agent hoste,consta de un conjunt de molècules plasmatiques, implicades en distintes cascades bioquímiques, en les quals la seva funció es potenciar la desposta inflamatoria, facilitar lafagocitosi i dirigir la lisis de les cèl·lules incluin la apoptisis.

3. Localitza on es produeix la diapedesi.

El terme diapedesi indica el procés en el qual elleucòcit, immigrant, travessa la paret del vasos sanguínis, en resposta a les senyals químiques inflamatories.

4. Quin avantatge , des del punt de vista immunitari,proporciona el procés inflamatori?

L’avantatge de la reacció inflamatoria, es un augment del flux sanguini i la permeabilitat dels vasos a la zona afectada.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Una Mutació Avantajosa
  • Mariposas
  • mariposas
  • Mariposas
  • Mariposas
  • Las mariposas
  • la mariposa
  • mariposa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS