Marius

Páginas: 2 (377 palabras) Publicado: 9 de enero de 2012
LES SET MERAVELLES: ORANGE
La nostra companyia o agència de viatges que es diu ‘’ Viatges Around The World’’, farà un viatge per les set meravelles, que serà el següent:
París: el nostre viatgecomençarà a París, on visitarem la torre Eiffel. Aquí estarem 1 dia.
Brasil: després de visitar París, el nostre famós viatge continuarà a Brasil, on visitarem el ‘’Crist Redemptor’’, que és unaestàtua, que està situada a la ciutat brasilera de Rio de Janeiro. La seva estatura es de 39,6 metres i pesa unes 700 tones. Després disfrutarem del Carnaval de Brasil (durant tres dies). Aquí estarem 4dies.
Perú (Machu Picchu): després de passar uns dies de celebració a Brasil per lo del Carnaval, la següent parada del nostre viatge serà Perú, on visitarem al ‘’Machu Picchu’’ que es una de les joiesarquitectòniques i arqueològiques mes important de Perú. El mes important del Machu Picchu es el seu ‘’Santuari’’ que es va fundar a l’any 1981. Aquí estarem 3 dies.
Mèxic: després de visitar Perú, elnostre gran viatge continuarà a Mèxic, on visitarem el famós ‘’Chichén Itzá’’, que està situat a Yucatán. Aquesta ciutat de Yucatán es la mes important de Mèxic. També anirem a un restaurant que esdiu ‘’ El Pollo loco’’, on nomes es menja pollastre. Aquí estarem 5 dies.
Roma: la nostra següent parada del nostre viatge, serà Roma, que es la capital d’’Itàlia, on visitarem el famós estadi defutbol ‘’ Estadi Olímpic de Roma’’, i també menjarem les pizzes més bones del món. Aquí estarem 3 dies.
Índia: després de Roma, el viatge continuarà a l’Índia, on visitarem o anirem a veure un rodatged’una pel·lícula de ‘’Bollywood’’, i també visitarem el riu mes important de l’Índia que es diu ‘’Ganges’’. Aquí estarem 4 dies.
Xina: després d’anar a l’Índia, la següent parada del viatge, serà Xina,on visitarem la ‘’Gran Muralla Xinesa’’, que es l’estructura més llarga del món. L’amplada d’aquesta muralla es de 6400 a 7300 km. Aquí estarem 3 dies.
Jordània: l’última parada del nostre famós...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Marius
  • marius imagenes
  • Marius Torres
  • marius torres
  • Marius torres
  • marius torres
  • marius torres
  • Màrius torres

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS