Matrices de transformación infinitesimales

Páginas: 4 (962 palabras) Publicado: 15 de mayo de 2013

Miquel Vergés Vilarrubia
FMAR practica 2

Informe de FMAR pràctica 2
En aquesta pràctica, s’ha treballat amb les matrius de rotació infinitesimals. El procediment seguit per a la realitzacióde la pràctica, ha set de crear un únic fitxer escrit en c++ que fa tot el que cal per generar la seqüència de imatges que determina la rotació final. Per tant, l’únic que cal fer és compilar l’arxiu iexecutar-lo, per abans de compilar cal tenir en comte certs punts en el programa que ens ajudaran a realitzar una rotació o una altre.
Parlant una mica sobre el programa, el que es fa primer de tot,és a partir de les dades inicials, el vector de rotació(“x”,”y”,”z” en el programa), l’angle total de rotació (graus), el número de passos que aplicarem la matriu de rotació infinitesimal per tal dedeterminar la posició final de l’objecte (passos). Amb això calculem la matriu de rotació infinitesimal. I amb la quantitat de passos que han de passar per què es generi una imatge amb el “povray” (n,en el programa), determinarem la quantitat de imatges que volem que tingui el nostre resultat.
Un segon pas, vindria ser el de anar generant les matrius de rotació intermèdies que van des de laidentitat fins a la rotació final resultant. En aquest pas, el que es fa és guardar el resultat cada matriu intermèdia una vegada en el fitxer “r_ij.data.nou”, que el “povray” llegirà per generar lesimatges intermèdies. I finalment quan toqui, a partir de “n”, crear una nova imatge, cridarem amb la funció system(), les instruccions perquè ens invoqui “povray” i ens generi la imatge.
Finalment i unavegada acabat tot el càlcul, es crearà un vídeo amb el nom “video.mpg” que serà el resultat final de totes les imatges calculades. I també el “check” proposat a l’enunciat es calcularà aquí per fermés visual i ràpid comprovar que el que s’ha obtingut és lo correcta.
Una vegada comentat tot això, com he mencionat al principi, el codi realitzat consistirà únicament per l’arxiu “calculador.c”....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Matrices De Transformacion Homogenea
  • calculo infinitesimal
  • Matrices
  • Matrices
  • Matrices
  • matrices
  • MATRICES
  • Matrices

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS