Matriz de importáncia

Páginas: 3 (646 palabras) Publicado: 28 de noviembre de 2011
Valoració Qualitativa
Elaboració de la Matriu d’Importànciai la Valoració Qualitativa

INTRODUCCIÓ
Els EIA (Estudis d’Impacte Ambiental) són uns documents tècnics que serveixen per valorar ambdades qualitatives i quantitatives els efectes que produeix una infraestructura, tal com la B-40, en el medi natural. La legislació obliga a l'elaboració d'un EIA en determinades infraestructures oactivitats industrials, i s'estableix uns criteris que s'han d'incloure a l'hora de la redacció d'un EIA. El Reglament d'aplicació pels EIA recull de forma detallada els continguts d'un EIA, aspectestècnics de la classificació i graduació dels impactes i procediment administratiu de tramitació. Les fases en les que s’estructura un EIA són les següents:

La Matriu d’Importància, en la qual enscentrarem, ens permet realitzar una valoració qualitativa. En ella es creuen les informacions de la matriu d’identificació i la matriu d’impactes per tal de preveure les incidències ambientals que esderiven de l’execució del projectei la seva explotació, i així poder-ne valorar la importància. La valoració d’impactes es realitzarà construint la Matriu d’Importància que presenta una estructura en laque a les columnes apareixen les accions impactants, i a les files apareixen els factors impactats.

MATRIU D’IMPORTÀNCIA
Els elements de la Matriu d’Importància o contingut d’una cel·la identifiquenl’impacte ambiental (Iij) generat per una acció (Ai) simple d’una activitat sobre un factor considerat (Fj). Es proposa que les caselles de creuament de la matriu, estiguin ocupades per la valoraciócorresponent d’onze característiques de l’efecte produït per l’acció sobre el factor considerat.

Pàgina 2

Valoració Qualitativa
Elaboració de la Matriu d’Importànciai la Valoració QualitativaAquestes onze característiques les resumim a continuació:

1. Naturalesa (+/-): Signe a. b. Beneficiós (+)Millora de la qualitat de l’entorn. i. Exemple: Augment de l’activitat comercial i la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • matriz urgente importante
  • Matriz
  • matriz
  • Matriz
  • Matrizen
  • Matriz
  • Matriz
  • Matriz

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS