Memoria practicas magisterio

Páginas: 40 (9791 palabras) Publicado: 1 de marzo de 2012
Paula Rubió Benavent CEIP Antonio Machado (Torrent)
Especialitat: Mestre E. Infantil Curs:2010/2011 assessor: Professor assessor: Joaquin Gadea

1

2

Introducció..................................... 5pàg. ................................... 1. Introducció......................................... 5pàg. localitat................ 2. Estudi de la localitat................7pàg centre..12pàg3. Característiques del centre..12pàg
1) 2) 3) 4) 5) 6) 7)

Més enllà dels murs Fent camí Un viatge pel centre Organització, per favor! Progressa adequadament Entre companys volem? Que volem?

aula..................27pàg 4. El context de l’aula..................27pàg l’aula
1) Ràtio i característiques dels alumnes 2) Descripció de l’aula 3) Metodologia emprada i tipus d’activitats
3

4)Horari 5) Material didàctic i recursos emprats 6) Avaluació

Dietari............................................... ................................................ 5. Dietari................................................40pàg 6. Conclusió.........................................101pàg Conclusió......................................... Annexos............................................... 7.Annexos...............................................102p
àg 102) 1) Unitat Didàctica “Educació Vial” (pàg. 102) 2) Fitxes del Projecte “El cos humà” (pàg. 113) de lectoercriptura, 3) Algunes fitxes de suport en: lectoercriptura, grafomotricitat i matemàtiques (pàg. 124) 4) Racons i Tallers (pàg. 131) 5) Hiperactivitat (pàg. 142) d’estudiants 6) Conclusions sobre les jornades d’estudiants delest Pràcticum (pàg. 159) 7) L’ensenyament del valencià (pàg. 165)

4

1. INTRODUCCIÓ
“Paula melopasado mui vien Tequiero Teboi a cechar de menos Yaiza Mua”
Carta de Yaiza, alumna de la classe, en el meu llibre d’acomiadament.

En aquesta memòria de pràctiques vull reflectir totes aquelles vivències què he viscut en el CEIP Antonio Machado (Torrent) durant el temps que he estat. Vaigseleccionar aquest centre, perquè estava prop del meu lloc de treball, gens prop d'on jo visc. Malgrat estar en la mateixa població en la qual visc, no havia tingut més contacte amb ell que realitzar una escola d'estiu en les seues instal·lacions. Però em va sorprendre enormement tot allò que li envoltava.

Tots, tant Director, Cap d'Estudis, com les professores d'Infantil em van acollir com un membremés de la comunitat educativa, fent-me sentir molt còmoda. Però, per suposat, he de destacar a la meua tutora, Laura Gallardo, qui m'ha aportat innombrables coses, tant a nivell professional com a personal, creant una bona amistat amb ella. Gràcies a ella he aconseguit traure el màxim profit de les meues pràctiques de magisteri.

He de parlar també d'eixos xiquets de cinc anys que m'han robat elcor, que m'han fet sentir volguda i respectada per cadascun d'ells, i valorar al màxim la professió a la qual em vull dedicar completament. Escrivint aquestes línies no puc evitar emocionar-me en recordar com em van mirar el primer dia, quan una estranya s'hi havia estromes en la seua rutina, i els observava prenent notes com una boja, a poc a poc van anar agafant confiança, alhora que jo tambéla prenia amb ells, de manera que em van deixar un lloc entre els seus pupitres per a poder conèixer-los millor. Ara coneix, que per a alguns d'ells he significat alguna cosa, com ells ho han significat per a mi.

5

M’agradaria parlar de dos xiquets i l'experiència que amb ells vaig viure. Yaiza, és una xiqueta molt tímida, em sentia tremendament identificada amb ella, sempre estava moltalegre amb els seus companys, de fet és una de les xiquetes més volgudes i reclamada per a jugar, però no havia qui li traguera ni una paraula en les assemblees. Dia a dia me la vaig anar guanyant, parlant-li amb afecte i delicadesa, i sense esperar cap resposta d'ella, solament una accepció amb el cap. Els últims dies, aconseguia que m'explicarà coses, algunes en públic i unes altres en privat,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Memoria de Prácticas I. Magisterio
  • Memoria Prácticas Magisterio
  • prácticas magisterio
  • practica de la carrera de magisterio
  • Memoria practicas
  • Memoria de practicas
  • Memoria de practicas
  • Memoria Practicas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS