men recorde perfectament

Páginas: 2 (354 palabras) Publicado: 17 de abril de 2014
Me’n recorde perfectament

Tenia quinze anys, me’n recorde perfectament quan tot va començar.No sabia què fer, ni com celebrar-ho. No m’ho creuria mai, a qui li ocorre açò?Amb aquest esdeveniment em canvià la vida totalment. De passar de no tindre res a tindre-ho tot. No sé com descriure el que em passà , ho intentaré descriure així…
-Em vaigdespertar quan al campanar sonaven les deu del mati, érem en festes, en festes de Nadal. No sé perque ni com, em vaig vestir ràpidament, i vaig anar a treure el gos, que el pobre hodemanava a lladrits. Mentre el gos gaudia d’aire i espai lliure, em sonà el telèfon, però no sé el perquè es tallà, no li vaig donar importancia, al cap i a la fi, m’havia passatmoltes vegades.
Eren vora les dotze, quant el gos i jo erem anant cap a casa. Deseguida que aplegàrem, el gos corregué a la seva caseta, a beure un poc d’aigua, al cap i a la fi, s’homereixia, després d’estar corrents tot el matí. Jo mentre deixava les claus dintre d’un clauer el qual tenia un munt de pols, ja que no es netejava des de feia temps. A aquellmateix instant em va tornar a sonar el telèfon, i per segona vegada, es tallà. Cosa normal a la mava casa ja que hi aplegava poca cobertura.
Era la una de la matinada, i fart de veurela televisiò, em vaig dirigir a pegar una volta pel carrer. En aquell mateix instant vaig veure a la Mireia , la meva mare. Però què feia pel carrer a aquestes hores si deuriad’estar al treball?
De manera que anaven acostant-se, anava distingint a la gent, anava en un grup de gent, amb botelles de xampany quasi buides. Anaven tots amb paperets a la mà ,i novaig tardar molt a llegar als llavis de la gent “guanyadors, ens ha tocat”, però que els havia tocat?
En aquell mateix instant, al campanar sonaven les deu, les deu del mati.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • record
  • recordar
  • record
  • record
  • record
  • record
  • Record
  • Al menos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS