Mi Pie Izquierdo

Páginas: 2 (481 palabras) Publicado: 30 de enero de 2013
MI PIE IZQUIERDO

- Fixa’t i comenta les actituds de :

El pare: Al principi quan neix el seu fill es sent decebut, l’humilia, el menysprea, no té esperança en ell...Però intenta posar de laseva part per estar al seu costat i poder entendre’l. És una actitud contraposada, ja que en diversos moments es sent orgullós del seu fill i en altres, en té vergonya.

La mare: La mare és el pilarfonamental en la vida de Christy, està sempre de manera incondicional al seu costat. Ella des de un principi té esperança en ell i el valora com a persona. Mostra preocupació , afecte, dialoga amb ell,mostra una actitud positiva... Aquesta dona no es rendeix mai, ho podem veure en el seu valor i coratge envers a la seva família, i especialment, a Cristy Brown.
Ella és qui el coneix realment, quisap com té l’estat d’ànim només escoltar-ho.
Ella va ser qui el va ajudar a ser fort i a tirar cap endavant.

Els germans: Mostren afecte, l’animen, l’estimen, juguen amb ell, li dediquen temps,el valoren positivament, el tracten com a una persona més, sense jutjar-lo per la seva discapacitat.

La professora: Li dedica temps, l’ensenya a parlar, el reforça positivament, li dona suportsespecífics per adquirir més coneixements i perfeccionar d’altres, l’anima buscant llibres, li fa crear noves il·lusions i el fa reconèixer socialment. També gràcies a ella viu el seu primer desamor.La societat: Encara que la gent diu que es un “retardat mental”, un “idiota” i el algunes ocasions el discriminen, l’estimen. Es pot observar com juga al carrer amb els seus germans i altres nois.Quin és el tret que destacaries més de la pel·lícula?

L’entrega que té per la seva mare, com li salva la vida quan ella cau per les escales i sobretot, com moltes vegades ànima a la seva mare.Ell amb les seves actuacions li demostra a ella, que és la persona més important a la seva vida i s’ho agraeix en moltes ocasions.


- Quin ensenyament podem extreure?

Puc veure un clar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • MI PIE IZQUIERDO
  • MI PIE IZQUIERDO
  • mi pie izquierdo
  • Mi Pie Izquierdo
  • Mi pie izquierdo
  • Mi pie izquierdo
  • mi pie izquierdo
  • Mi Pie Izquierdo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS