Monestir De Santa Maria De Valldonzella Vida Comunitària

Páginas: 2 (263 palabras) Publicado: 8 de noviembre de 2012
MONESTIR DE SANTA MARIA DE VALLDONZELLA

VIDA COMUNITÀRIA

Les dones que vivim al Monestir, som cristianes que volem seguir la vocació de la vida monàsticaque Déu ens ha donat. Per assolir la perfecció de la fe, l’esperança i la caritat.

CARACTERÍSTIQUES

Nosaltres, les dones d’avui, fonamentades en les fonts dela vida monàstica, sota la guia de l'evangeli, vivint l’actitud de la tradició monàstica. Volem, en la pràctica de la regla benedictina escoltar el que ens diuenles tradicions cistercenques i estar atentes al voler de Déu. Ens mantenim actives en la participació de l’Església , dins la nostra societat d’avui.

Segons lesinspiracions de l'Esperit Sant, en som conscients de l’aplicació d’uns criteris indicats, que ens marquen la responsabilitat de cara la nostra vida religiosa, dinsla nostra història, mestre de vida, però no mestressa. Però que ens recorda, inspira, i ens deixa lliures per avançar.

FINALITAT

La nostra vida monàstica téper finalitat, “Cercar i trobar Déu”. Present en la Església, en la comunió fraterna i en els sagraments. Primordialment en la vida d’oració, la Missa, l’oficidiví, que ha de ocupar el primer lloc en la nostra vida. Cal que l’esperit d’oració penetri tota la nostra vida.

EL TREBALL

Amb el nostre treball seriós volemcréixer en la perfecció cristiana i donar un testimoni de servei fratern, en el món d’avui.

VIDA FRATERNA

Les persones que vivim unides en comunitat , amb lesmateixes finalitats i obligacions, també hi ha una comunicació veritable i sincera. Ens escoltem mútuament i amb el goig dintre el cor, ens donem al servei comú.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Santa Maria Goretti con Jesus y María testimonio de una vida de Fe y Pureza
  • Santa maria
  • Santa Maria
  • Santa Maria
  • santa maria
  • santa maria
  • Santa María
  • MARIA SANTA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS