Moviments immigratoris

Páginas: 2 (345 palabras) Publicado: 12 de mayo de 2010
1.Consideres que Frank va emigrar als Estats Units perquè automàticament s'enriquiria o bé perquè a mitjà termini tenia moltes més possibilitats de prosperar?
Per l’explicació que dona, crec que vamarxar als Estats Units perquè a mitjà termini es podrien fer diners. La seva intenció no era enriquir ràpidament, sinó que inclús volia ajudar a la gent d’allà.
2.Com qualificaries la situaciósocial i econòmica del sud d'Itàlia a finals del segle XIX?
La situació al sud d’Itàlia era insostenible. En el tema social, tenien un govern que no permetia fer canvis, no deixava que la gent rica ajudesa la pobre; si intentaven fer canvis això els podria portar a la presó.
3.Què és una quarantena? Creus que té alguna relació aquest terme amb algunes de les pràctiques que es duien a terme a EllisIsland?
La quarenta és el període (40 dies ) on els quals s’aïlla a tota persona que pateixi una malaltia contagiosa. A Ellis Island, totes les mesures que es prenien eren per detectar alguna personamalalta per aïllar-la i que no pogués contagiar als americans.
4.Digues quins factors han integrat en Frank a la societat nord-americana i quins factor encara el mantenen lligat a Itàlia.
Les feinesde Frank, eren totes aquelles que els americans no volien fer. Eren feines de l’últim escalafó, com per exemple netejar clavegueres
5.Quin escalafó dins la societat ocupen les feines que fa Frank?Actualment els immigrants es mouen per poder millorar la seva economia. N’hi ha que ho fan legalment i d’altres il•legalment , però la meva opinió és que les mesures que es prenen per a detectaralguna malaltia, no són ni de bon troç les mateixes.
6.Escriu una petita reflexió sobre els aspectes coincidents amb la immigració en l'actualitat.
Els punts coincidents amb l’ immigració actual, son queara els immigrants es segueixen movent per a poder millorar el seu estatus social i econòmic.
Però en canvi crec que no es prenen totes les mesures possibles per a poder controlar l’entrada...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Moviments feministes
  • moviments antiglobalització
  • Moviments Parabòlics
  • Moviments Migratoris
  • moviments artistics
  • Moviments De La Terra
  • Moviments Migratoris
  • moviments migratoris

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS