Nada

Páginas: 2 (287 palabras) Publicado: 10 de enero de 2011
L’evidència d’aprenentatge grupal serà avaluada a partir de l’elaboració i lliurament d’un informe grupal, on heu de respondre, de manera argumentada i utilitzant com a mínim duesreferències bibliogràfiques, a les següents qüestions:

1) Identificació d’elements i processos psicosocials principals per a la construcció de l’obediència en la pel·lícula:

a)Context previ: Quins elements hi ha en el context social previ que faciliten el què passa a “La Ola”, tant pel que fa a les creences, estils de vida, posicions i funcionament sociali/o familiar dels estudiants i del professor?

b) Emergència i evolució del líder i de la interacció amb els estudiants: Quines són les característiques bàsiques en el procésd’emergència del líder i en l’evolució d’aquest, tant des del posicionament del líder com des de la interacció/relació amb els estudiants?

c) Construcció d’una identitat de grup: Quinssón els elements més importants en el procés de construcció de la identitat grupal a la “La Ola”?

2) Anàlisi psicosocial del processos que es donen a “La Ola”, aplicant elsconceptes i teories de la psicologia social en termes d'influència social.

a) Per fer aquesta anàlisi has de fer referència als següents processos psicosocials:

influència normativa iinformativa, influència majoritària i conformisme, uniformitat, obediència a l’autoritat, poder de la situació, etc.

b) Quines similituds es poden apreciar entre els processos dela pel·lícula “La Ola” i els estudis de Milgram sobre Obediència a l’Autoritat i de Zimbardo a la Presó de Stanford?

Aquest informe grupal ha de tenir, com a màxim, una extensióde 2500 paraules. La nostra recomanació és que utilitzeu 1000 paraules (aproximadament) per a respondre a la primera qüestió i 1500 paraules per a respondre a la segona qüestió.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • la nada de nada
  • nada de nada
  • nada de nada
  • nada de nada
  • no se nada nada nada
  • Nada nada nada
  • Nada de nada
  • Nada de Nada

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS