Ni idea

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (483 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 4 de septiembre de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
Extension Manager CS5 Release Notes

Leesmij voor Adobe® Extension Manager®
Welkom bij Adobe® Creative Suite® 5 Extension Manager. Dit document bevat op het laatste moment beschikbaar gesteldeproductinformatie, updates en tips voor het oplossen van problemen die niet in de documentatie van Extension Manager worden besproken. Overzicht De software installeren De software verwijderen Bekendeproblemen Overige bronnen

Overzicht
Met Extension Manager kunt u extensies/plug-ins die zijn geleverd als extensie, installeren en beheren. Dubbelklik op een extensiebestand om Extension Manager testarten. De extensiebestanden worden vervolgens geïnstalleerd op de locaties van het product waarvoor de extensie is gemaakt. In Extension Manager worden alle geïnstalleerde CreativeSuite-toepassingen weergegeven en u kunt de geïnstalleerde extensies in de afzonderlijke producten weergeven door op het betreffende product te klikken. Klik op een extensie om informatie van de ontwikkelaar van deextensie weer te geven en na te gaan hoe u in het bijbehorende product naar de extensie kunt gaan. Extensieontwikkelaars hebben honderden extensies gemaakt waarmee u nieuwe functies toevoegt aan deCreative Suite-producten. Met Extension Manager kunt u deze extensies eenvoudig installeren en kunt u tevens extensies uitschakelen, bijwerken of verwijderen.

De software installeren

ExtensionManager is opgenomen in het installatieprogramma van Creative Suite Installer en in de installatieprogramma's van de afzonderlijke ondersteunde producten. Het zelfstandige installatieprogramma voorExtension Manager kunt u gratis downloaden van de downloadpagina voor Adobe Exchange http://www.adobe.com/go/em_download_nl.

De software verwijderen
Windows: Ga naar 'Configuratiescherm' en 'Software'en selecteer 'Adobe Extension Manager CS5'. Macintosh: Ga naar 'Programma's', 'Hulpprogramma's' en dubbelklik op 'Adobe Extension Manager CS5' bij de Adobe-hulpprogramma's.

Bekende problemen...
tracking img