¡Obtén gemas gratis!

Páginas: 5 (1098 palabras) Publicado: 6 de marzo de 2014
Quentin Tarantino va néixer a Tennessee el 27 de març de 1963, fill de tony Tarantino , actor i músic amateur nascut a Queens , i Connie Tarantino , un infermera. El seu pare es pare és d'ascendència italiana (el seu avi era originari de Palerm ) i la seva mare és d'ascendència irlandesa i alemany . El nom de Tarantino fa referència a un personatge d'una sèrie de televisió , el ferrer mestísquint interpretat per Burt Reynolds en Gunsmoke . Va ser criat per la seva mare, ja que els seus pares es van separar abans de néixer . Quan tenía dos anys es van traslladar a Torrance , al sud dels Angels , i més tard al barri de Harbor city , on va assistir a l'escola superior Fleming júnior a Lomita , on també prenc classes de teatre . El seu barri era una barreja de blancs i negres pel que vaestar exposat a una gran varietat d'influències cinematogràfiques i de cultures populars. Després es va canviar d'escola perquè era abusat pels seus companys , es va canviar a l'escola superior de Narbonne en Narbor city , a la qual només va assistir un any perquè després abandonara l'escola per dedicar-se a temps complet a fer classes d'actuació a la James best theater company a Toluca Lake
Als 17anys es va posar a treballar al videoclub vídeo archives a Manhattan beach, al costat d'altres entusiastes del cinema , entre ells Roger Avary , on discutien de cinema i de les recomanacions dels clientes. Ell va prestar molta atenció als tipus de pel·lícules que els agradava a la gent , i ha citat l'experiència com a font d'inspiració per a la seva carrera com a director , ell mateix ha dit "quan la gent em pregunta si vaig anar a l' escola de cine, dic, no , vaig anar al cinema "
Va començar a escriure juntament amb avary y altres amics , va pasar diversos frustrants anys escrivint i intentant posar en marxa dos guions que pretenien ser el debut com a director . Segons ell, en aquests temps, era molt difícil fer una pel · lícula de veritat per a un escriptor desconegut com director.,però al 1991 va escriure Reservoir dogs , amb la intenció que fos el projecte més minimalista que es pugui imaginar , eren pàgines i pàgines de diàleg que necessiten un sol plato . Pretenia ser una pel · lícula de 16mm extremadamente barata amb Tarantino i els seus amics de vídeo archives interpretant tots els papers . Afortunadament l'ambiciós productor Lawrence Bendre va llegir el guió dereservoir dogs , li va fascinar i va demanar a Tarantino que li concedís un mes per intentar convertir-lo en aquesta pel · lícula que el tant desitjava . Va ser Bendre qui va fer arribar el guió a l'actor Harvey Kaitel , i va ser l'entusiasme d'aquest el que va atreure a diversos bons actors .
Finalment tenien un pressupost decent per a l'enregistrament. Rodada en menys d'un mes en els angels , amb unrepartiment excepcional que incloïa el mateix Keitel , també a Michael Madsen , Steve Buscemi , Tim roth i el mateix Tarantino , Reservoir dogs va ser tot un èxit , primer al festival de cinema de Sundance i després a tot el món .
Tot d'una Tarantino estava de moda i els dos guions en els quals havia estat treballant abans es van vendre de seguida : Els dos guions que va vendre varen ser: trueromanç ,1992 dirigida per Tony Scott i Natural born killers ( diriguida per Oliver Stone el 1993 .
A Tarantino li van oferir alguns projectes com speed i men in black , però va preferir retirar-se a amsterdam a treballar en el seu guió de Pulp fiction , un collage de ficció interpretat per John Travolta i Uma Thurman ,estrenado el 1994 , que va suposar un altre èxit per Tarantino, I diversesnominacions a premis dels que va aconseguir el palmell d'or , l'oscar el globus d'or i BAFTA al millor guió original
Després d'això va dirigir el quart episodi de four roms . La resta d'episodis de la pel·licula van ser dirigits per Allison Anders i Robert Rodriguez .
Després d'això va escriure el guió d'obert fins a l'alba , pel · lícula en la qual va actuar i va dirigir al costat de Robert...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ¡Obtén gemas gratis!
  • ¡Obtén gemas gratis!
  • ¡Obtén gemas gratis!
  • ¡Obtén gemas gratis!
  • ¡Obtén gemas gratis!
  • ¡Obtén gemas gratis!
  • ¡Obtén gemas gratis!
  • ¡Obtén gemas gratis!

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS