okis

Páginas: 3 (610 palabras) Publicado: 16 de noviembre de 2013
L'Art Conceptual va ser la tendència desenvolupada inicialment als Estats Units. L'Art Conceptual no només va qüestionar obertament la validesa de lo formalista, sinó la naturalesa objectual del'obra d'art. Cal tenir en compte, però, que la conseqüent "pèrdua de visualitat" no va anul•lar la materialitat de l'obra d'art i, per tant, la capacitat de ser visualitzada. El fet que aquesta capacitatno fos qüestionada privilegiar l'aparició de l'art, o del rastre de l'art com a document.
L'Art Conceptual va sorgir del corrent reflexiva de l'Art Minimal, d'aquella que privilegiava els componentsconceptuals de l'obra per sobre dels seus processos d'execució / fabricació, reflexiona sobre la construcció i el paper de l'autor, i redefinir les condicions de receptivitat i el paper del'observador. Nega tot els aspectes inclosos esmentats anteriorment, tota la raó i tot el progrés de l’home a través de la segona revolució industrial, només l’han fet destruir i en lloc d’aquest valorsdefensen lo absurd i l’atzar (el que troba fora del control de l’home). Sovint les escenificacions tenen la voluntat de provocar, e s adir, que el món anava pel bon camí.
Marcel Duchamap va ser elprecursor de l’art conceptual. Va començar pintant cubisme i en un moment va deixa de pintar i va decidir que volia fer de la seva vida una obra d’art. Té una doble identitat de dona Rose Sélary. La sevaobra te un rerefons on hi ha una reflexió eròtica de valors. Nu baixant l’escala (1912) va ser la seva primera obra que va tenir molt èxit a Nova York. Un dels temes principals eren l’ importància dela màquina de vida quotidiana. Hi ha relació entre la màquina i l’amor. El Gran vidre, un obra futurista on combina procediments aleatoris, traçats estudis prospectius i artesania laboriosa. Publicarnotes de la peça, ‘’La Caixa Verda’’, destinat a complementar l'experiència visual. Són el reflex de la creació de regles úniques de la física, i una mitologia que descriu el treball. Va declarar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • okis
  • Okis
  • OKIS
  • okis
  • Okis
  • OKIS
  • Okis
  • Okis

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS