olakace

Páginas: 17 (4095 palabras) Publicado: 7 de enero de 2014
BRASIL











ÍNDEX
ABANS DE COMENÇAR 3
SITUACIÓ GEOGRÀFICA 4
RECURSOS ECONÒMICS 8
DEMOGRAFIA 9
MONEDA 10
LLENGUA 11
DOCUMENTACIÓ 11
MESURES SANITÀRIES 12
SOCIETAT, CULTURA, RELIGIÓ 12
TRANSPORT 17
ESPAIS CULTURALS 18
POSSIBILITATS DE COOPERACIÓ SOLIDÀRIA 19ME’N VAIG DE VIATGE
DURADA DEL VIATGE I DATES 20
DESPLAÇAMENTS REALS 20
TRANSPORTS DURANT L’ITINERARI 20
ALLOTJAMENT 20
MAPA DE L’ITINERARI 21
ITINERARI I PROGRAMA DE VIATGE 21
BIBLIOGRAFIA 24



ABANS DE COMENÇAR
El país que he escollit per realitzar el treball de recerca individual és Brasil.
He triat aquest país perquè es un dels països més grans delcontinent Americà i també volia saber el tipus de festes. Jo ja havia fet algun altre treball de Brasil i però no eren tant complex com aquest.
D’entrada podria dir alguna cosa interessant del país. Però bàsicament no sabria res després del que he descobert. Aquí a l’IES no hi ha conec cap estudiant brasiler.
Espero que aquesta recerca m’ajudi en dues coses: la primera és conèixer el turisme,la geografia i els projectes que hi duen a terme les ONG ; i la segona, son els avantatges de ser un país grans i els inconvenients.
E tingut aquestes curiositats i coses que m’han sorprès molt:
Les meves dificultats han sigut en trobar la informació i prepara el viatge.
Aquesta informació també l’he completat navegant per Internet.
Les imatges que he inserit les he trobat totes a Internet.Internet també m’ha ajudat a conèixer quines ONG tenen projectes al Brasil.








SITUACIÓ GEOGRÀFICA



El Brasil, oficialment República Federal del Brasil, és una federació d'estats de l'Amèrica del Sud, on és el país més gran. Té una extensió de 8 milions imig de quilòmetres quadrats. Al 2009 tenia una població de més de 190 milions d'habitants .Té fronteres amb la Guaiana Francesa,Surinam, la Guyana i Veneçuela al nord; amb Colòmbia, el Perú i Bolívia a l'oest; i amb Paraguai, Argentina i Uruguai al sud, i limita a l'est amb l'oceà Atlàntic. La meitat nord del país és ocupada per la conca de l’ Amazones. Al sud es troba la conca del Riu de la Plata,amb els rius Paraguai, Paranà i Uruguai.
Colonitzat per Portugal, el Brasil és l'únic país de llengua portuguesa del continent americà. Internacionalment entre d'altres forma part de l'ONU, MERCOSUR, G-20, i en economia,és considerat com un dels països BRIC (compost per Brasil, Rússia, Índia i Xina).

Capital i ciutats més importants
La capital és Brasília, amb més de dos milions i migd'habitants. Les ciutats més importants són. São Paulo, amb més de deu milions; Rio de Janeiro, amb uns sis milions; La major part de la població es concentra al llarg del litoral, alhora que l'interior del país encara conté enormes buits demogràfics.


Franja horària
Catalunya té 3 hores mes que Brasil.
Per exemple:
Si a Barcelona són les 4:30 P.M. a Brasília són 1:30 P.M.

La geografia:relleu, rius i clima
El relleu del Brasil és poc variat, malgrat la seva grandària. No té grans cadenes muntanyoses, i s'assenta, en la seva major part, sobre el gran altiplà brasiler i l'escut de les Guayanas, dues de les estructures terrestres més antigues del planeta. En general, es pot dividir en tres conjunts: l'escut de les Guayanas, la conca amazònica i l'altiplà brasiler.
El riu mésimportant de la conca atlàntica és el São Francisco. Al centre del país es troba una zona d'altiplans, on destaca el Mato Grosso, i al sud i a l'est hi ha cadenes de muntanyes. La màxima altitud és el Pico da Neblina (2.993 m).
Brasil disposa d'una àmplia varietat de climes en una gran regió, encara que es pot considerar que la major part del país compta amb un clima tropical; té sis subtipus climàtics...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • olakace
  • olakace
  • Olakace
  • olakace
  • olakace
  • Olakace
  • olakace:3
  • olakace

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS