OLALA

Páginas: 15 (3547 palabras) Publicado: 15 de abril de 2013
Índex.



1. Introducció .....................................................................

2. Història ...........................................................................

2.1 Els Remeis per al Dolor a l'Era Pre-aspirina.

02/02 Descobriment de l'Aspirina.

3. Carcterísticas Químiques .........................................................

3.1 La Síntesi.

3.2La Molècula.

4. Efectes de l'Aspirina en l'Organisme ....................................

01/04 Mecanismes generals de l'acció de l'Aspirina.

5/2 Acció Analgèsica.

3/5 Acció antipirètica.

05/04 Acció Antiinflamatòria.

5.5 Altres Accions.......................

6. Futur de la Utilització de l'Aspirina .......................................

01/06 Menor Risc d'Alzheimer.7. Objectius de l'experiència.....................................................

8. Producció de l'Aspirina ......................................................















INTRODUCCIÓ

La Ciència avança, especialment la branca que analitza aquesta investigació: la farmacologia. Cada dia surten al mercat nous productes que alleugen noves i més complexes malalties.Fàrmacs de curta vida de durada, ja que són millorats ràpidament per altres.

Però hi ha un remei que supera aquesta condició, que tot i que fa ja més de 100 anys que existeix, segueix donant que parlar i que investigar. Els nous coneixements científics i les seves noves aplicacions asseguren un futur tan o més prometedor que el seu passat. No hi ha medicament de prescripció lliure que de tant deparlar com l'Aspirina.

Aquesta treball pretén donar a conèixer les virtuts, història, composició, síntesi, efectes, usos, resutats etc ... de l'Aspirina. Però que al cap hi ha la fi és només una ínfima part d'aquest "miraculós" fàrmac del nou mil · lenni.

L'aspirina és el fàrmac que més s'ha emprat en la societat moderna. El nombre d'aspirina deriva de suport estructural, àcid acetilsalicílic.Antigament l'àcid salicílic se li coneixia com àcid spiraerico (de la Spiraea ulmaria) i per tant l'aspirina era l'àcid acetilespiraerico, d'on deriva suport número.

L'aspirina és, encara actualment, un dels medicaments de més ús i consum mundial per suport coneguda acció analgèsica, antipirètica i antiinflamatòria sobre l'organismes.
El mateix àcid salicílic és un analgèsic. Aquest és elproducte que s'extreu de diverses plantes i es capáz d'alleujar el dolor. Inicialment, aquest fàrmac s'administri en forma de sal sòdica.
Sense embargament, l'ús del salicilat sòdic però, fa molestos efectes secundaris i es busca una modificació del fàrmac que retingués les propietats terapèutiques sense presentar els efectes secundaris indesitjables. Per Tractament d'àcid salicílic amb anhídridacètic s'obté l'àcid acetil salicílic, un compost tan eficaç com el salicilat sòdic, però de reduïts efectes secundaris. Aquest mateix tipus d'estratègia és emprat més tard per a la modificació d'un potent analgèsic, la morfina.

Història de l'Aspirina.

2.1 Els remeis per al Dolor a l'Era Pre-aspirina.

Existeixen antecedent que els xinesos usaven les fulles de salze com analgèsic fa més detres mil anys. Molt temps després aquest arbre donaria inici a l'Aspirina, el fàrmac més investigat i popular del món. Aquí es descriuen breument algun dels principals fets i remeis que es feien servir abans del descobriment de l'àcid acetilsalicílic:

Al segle V abans de Crist, Hipòcrates de Kos, el pare de la medicina grega, reprenent antics coneixements, va usar un beuratge extractat del'escorça i les fulles del salze Salix Latinum per alleujar els dolors i controlar la febre.

Durant l'edat mitjana les remeieres bullien l'escorça del salze i la donaven a beure a la gent aclaparada pel dolor. Una llei va prohibir el tall de les fulles del salze, perquè eren necessaris per a la indústria cestera, i així va quedar sepultada en l'oblit aquella poció miraculosa.

Època Moderna:...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Olala
  • olala
  • olala
  • OLALA
  • Olala
  • olales
  • Olala
  • Olalo jsjsjs

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS