Organización y Gestión

Páginas: 2 (282 palabras) Publicado: 3 de junio de 2014




















1. Investigació

El concepte d’educació laica és aquell que fa referència al tipus d’educació que no es basa en ningunadoctrina religiosa, que per el contrari, queda usualment en mans de l’Estat. La funció principal de l’educació laica és la de igualar els coneixements i lespossibilitats, sense discriminar als joves i nins per credo o creença religiosa.
Això, és així ja que cada institució religiosa pot impartir les seves pròpiesversions de la història, de la moral, del comportament o dels valors i per tant el coneixement en una societat no s’equilibra.

L’educació laica és un fenomen o unprivilegi que va començar a entrar en l’escena històrica després de la Revolució Francesa en 1789, i de manera molt progressiva. Aquesta Revolució, amb el seu granqüestionament a la religió com a forma d’organització de la vida en comunitat va permetre que s’obrissin canals d’expressió laics i seculars, és a dir, per fora dela Església.

En la majoria dels països occidentals l’educació avui en dia es laica i depèn en gran mesura de l’Estat, i ja no d’institucions religioses.L’educació impartida així a les escoles iguala a tots els membres i futurs ciutadans, ja que tots reben el mateix tipus de coneixements, enfocats d’una manera secular,laica i ( en la majoria dels casos) democràtica. L’educació laica, a més de no basar-se en la religió com a centre organitzador del coneixement, la substitueix per laraó i per l’empirisme, per l’avenç dels diferents camps de coneixement a nivell racional i empíric.
.

(www.definicónabc.com) Consultat dia 20/05/14
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Organización y gestión
  • Organizacion y gestion
  • Organizacion y Gestion
  • organizacion y gestion
  • Gestion De Organizacion
  • ORGANIZACION Y GESTION
  • gestion de organizacion
  • Organización De Gestion De Destino

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS